Actualitate

Orașul Galați lăsat de un angajat al primăriei fără lumini de Sărbători

Oraşul va fi cufundat în beznă la apropiatele Sărbători de iarnă – nicio luminiţa festivă, niciun brad aprins cu fast înainte de Crăciun. Asta, pentru că un angajat al Primăriei Galaţi a uitat să trimită nişte acte din caietul de sarcini la licitaţia de achiziţionare a iluminatului festiv, arată Realitatea Tv.

Contractul de iluminat festiv al municipiului Galaţi ar fi avut o valoare estimată de 2,1 milioane de lei. Primarul Marius Stan a anunţat luni că la licitaţie s-a prezentat o singură firma, însă licitaţia a fost compromisă de faptul că angajatul Primăriei nu a trimis un caiet de sarcini complet.

Marius Stan şi-a acuzat public angajaţii de incompetenţa şi sabotaj şi vrea că vinovaţii să fie pedepsiţi. Acesta a cerut o anchetă internă şi a făcut şi plângere penală.

"Cu certitudine vom rămâne fără lumini de sărbători!", a anunţat luni Marius Stan, citat de viaţă-liberă.ro.

"Licitaţia a fost compromisă din mai multe direcţii şi îndrăznesc să afirm, din Primărie sabotată! Asta fără doar şi poate. Am declanşat o anchetă, am făcut şi o plângere penală în acest sens. Cei vinovaţi trebuie să răspundă. Nu e vinovat niciunul dintre gălăţeni pentru incompetenţa sau, eu cred, reaua voinţă a unora care, nu ştiu cum, au putut să scaneze pe Serviciul Electronic de Achiziţii Publice două pagini din trei.

A treia au uitat-o, pur şi simplu! E cel puţin surprinzător! Că să nu zic că e foarte surprinzător când ofertantul face şi oferta. Dacă era un caiet de sarcini de o sută de pagini, înţeleg lipsa unei pagini poate fi o neatenţie, dar când ai trei pagini la care ofertantul a venit cu o oferta copy-paşte cu cea de anul trecut, asta mie îmi miroase a altceva! Dar nu vreau să mă pronunţ eu pentru că nu sunt organ de anchetă", s-a indignat Marius Stan.

sursa: ziare.com

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *