Actualitate

Ospăț Medieval, cum nu s-a mai văzut

La un festival medieval nu se poate fără un ospăț medieval pe măsură. Așa că, oaspeții vor avea la dispoziție și un târg de produse tradiționale și artizanale, pe lângă ospățul domnesc propriu-zis.

La Vatra va fi reînviat cavalerismul medieval și atmosfera recepțiilor medievale. Toți cei prezenți vor fi tratați ca niște oaspeți de onoare ai curții regale de pe vremuri. La ordinea zilei vor fi bucate delicioase specifice epocii, spectacole muzicale, dansuri cu foc și reprezentații artistice de colorit medieval.

Cel mai onorabil și memorabil ospăț al anului va fi și teatral. Între show-urile culinare vor avea loc interludii dramatice, muzicale și dansuri, care vor desăvârși plăcerea unui ospăț cavaleresc.

Până pe 10 iunie, puteți procura bilete cu 70 lei pentru o zi și 100 lei pentru 2 zile, iar grupurile organizate de peste 20 de persoane vor putea achiziționa bilete cu 50 lei pentru o zi și 70 lei pentru 2 zile. Biletele pot fi cumpărate online pe www.afisha.md.

Intrarea este gratuită pentru toți doritorii până la ora 11:00. Nu au nveoie de bilete copiii de până la 12 ani.

Mai multe detalii găsiți pe pagina de facebook: Festival Medieval 2018 Vatra și pe http://vatrafest.com/ro/ospat-medieval-nunta-domneasca.

TIMPUL.MD

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *