Justiție

PA: Opt persoane, reținute în urma perchezițiilor la partidul Șor

Procuratura Anticorupție (PA) informează că, în rezultatul perchezițiilor efectuate în seara zile de 2 noiembrie, au fost reținute 8 persoane.

Potrivit PA, persoanele sunt bănuite de participarea în calitate de complici la săvârșirea infracțiunii de acceptare cu bună știință a finanțării Partidului Politic din partea unei grup criminal organizat, transmite Știri.md.

În termenul de 72 ore va fi luată o decizie cu privire la aplicarea unei măsuri preventive.

Menționăm că miercuri, 2 noiembrie, procurorii anticorupție au efectuat percheziții la sediul Partidului Șor, în urma cărora au fost depistați și ridicați bani în sumă totală de 321.700 lei. Mijloacele bănești erau destinate pentru plata neoficială a salariilor, achitate în plic angajaților partidului din partea grupului criminal organizat.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Uăi RM când schimbați sigla aia bolșevică de la procuratură??? Sunteți cumva un stat bilingv??? Ce caută mizeria aia chirilică acolo? Și ce caută culoarea aia în fundal??? Băi molotovă, chestiile mici fac diferențele mari…

    1. Apai ce sa irosim o placuta? Cu putin noroc ne elibereaza fratii rusi din nou si trebe doar sa incleiem ceva peste scrisu fascistilor 😉

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *