ActualitateExterne

Pachete care conțineau 32 de kilograme de droguri, găsite de un trecător

Mai multe pachete care conțineau cocaină în valoare de 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida. Acestea au fost descoperite de un trecător după o furtună puternică. Zona este folosită de traficanții care transportă droguri din America de Sud către SUA.

Pachete în valoare totală de peste 1 milion de dolari au ajuns pe o plajă din Florida Keys în timpul furtunii Debby, potrivit Sky News.

Poliția de frontieră a SUA a anunțat că un „bun samaritean” a găsit pachetele care conțineau 32 kg de droguri și a contactat autoritățile. Acestea se aflau într-un sac de gunoi printre alge marine, frunze și alte resturi.

Uraganul Debby a atins pământul în SUA luni dimineață, având rafale de vânt de peste 80 de mile pe oră. Ulterior, Debby a scăzut în intensitate devenind o furtună tropicală care se îndreaptă spre Georgia, Carolina de Nord și Carolina de Sud.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Adrian Popa

Adrian Popa a urmat mai multe programe de formare academică în țară și străinătate, are pregătire în domeniile științe politice, relații internaționale și studii de securitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *