Actualitate

Pakistanezi prinși după ce au trecut Prutul îghețat

Cei doi bărbaţi, având vârstele de 29 de ani, respectiv 36 de ani, au fost prinşi în dreptul localităţii de frontieră Şendreni, judeţul Iaşi, în timpul unei misiuni de supraveghere cu sistemul de termoviziune, a poliţiştilor din cadrul sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari.

"La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de frontieră. Aceştia au depistat şi reţinut doi bărbaţi care nu deţineau documente de identitate. Cele două persoane nu erau vorbitoare de limba română sau de altă limbă de circulaţie internaţională şi aveau trăsături asiatice", se arată într-un comunicat de presă transmis presei de conducerea Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră (IJPF) din Iaşi.

Cele două persoane au fost conduse la Centrul Medical de Permanenţă din Bivolari pentru acordarea unor îngrijiri medicale, apoi au fost duse la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Bivolari continuarea cercetărilor.

Cei doi cetăţeni pakistanezi au intrat în România, venind dinspre Republica Moldova, după ce au trecut râul Prut pe un pod de gheaţă.

Potrivit conducerii IJPF Iaşi, pe numele celor doi cetăţeni pakistanezi au fost întocmite dosare penale, pentru "intrare în ţară prin trecere ilegală a frontierei de stat".

Via Mediafax.ro 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *