CSI / Rusia

Panică în Crimeea: Pâine nu mai este, iar ambulanțele stau la cozi imense la benzinărie

La staţiile de benzină din Crimeea s-au format cozi imense, la care stau inclusiv maşinile serviciului de ambulanţe. În plus, observă autorul, cozi imense s-au format şi la ATM-urile care încă funcţionează.

De asemenea, jurnalistul ucrainean scrie că au rămas fără încălzire majoritatea apartamentelor, iar autorităţile au în vedere închiderea şcolilor. Multe magazine alimentare sunt închise, iar în cele deschise preţurile au sărit peste noapte. Pâine nu există sau sunt cozi imense, comunicaţiile mobile funcţionează cu întreruperi, electricitatea în apartamente aproape că a fost sistată.

„În Crimeea a început deja fierberea nebună… Furnizarea provizorie de energie electrică din generatoare de mare capacitate costă foarte mult bugetul rus. Sunt bani pe care, în mod normal, i-ar cheltui pe uciderea oamenilor nevinovaţi în întreagă lume. Şi acum o întrebare de umplutură. Câţi bani a salvat bugetul rus datorită faptului că Poroşenko a oferit Crimeei electricitate în ultimii doi ani? Şi câţi bani din cei salvaţi de Rusia au fost folosiţi pentru uciderea femeilor, bătrânilor şi copiilor din Ucraina, Siria, Franţa şi alte ţări”? se întreabă jurnalistul ucrainean.

sursa: paginaderusia.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *