Politică

PÂNTEA AMENINȚĂ: “Vă asigur că vă voi demonstra SCHEMA prin care unele instituții ale statului conlucrează cu structurile INTERLOPE”

„Aceste atacuri mediace le consider o tentativă de denigrare a reputației mele profesionale. Se încearcă manipularea opiniei publice pe marginea unui subiect inventat de anumite cercuri de interese în legătură cu activitatea mea profesională și funcția pe care o dețin”, a declarat prim-adjunctul procurorului general, Andrei Pîntea.

„Vă asigur cu toată convingerea că declarațiile inculpatului Țigănaș, pe care acesta le-ar fi făcut împotriva mea și a șoferului, sunt false, el fiind victima unor presiuni fără precedent din partea reprezentanților unei instituții ale statului dar și ai grupării criminale „Makena”. Și unii și alții s-au arătat deranjați că am la control un dosar care scoate în evidență că ambele părți sunt cointerezate în existența crimei organizate în penitenciarele din Moldova”, a mai adăugat oficialul.

„Persoane publice au încercat să mă convingă să pun punct acestui dosar. Nu exclud faptul că scopul lor este obținerea demiterii mele și preluarea dosarului de către altcineva. Pe inculpatul Țigănaș l-au implicat în acest joc din simplu motiv că suntem din același sat și pentru a crea astfel o legătură. Procuratura Generală este obligată să continue acest dosar. Vă asigur că vă voi demonstra schema prin care unele instituții ale statului conlucrează cu structurile interlope. Dețin informații că „prietenii” mei lucrează de zor la alte scheme de defăimarea a mea și atragearea altor jurnaliști în acest joc”, a mai subliniat prim-adjunctul procurorului general.

Sursa: unimedia.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *