Actualitate

(Parcul Țaul) Lucrările de reconstrucție a gardului decurg conform planului

Acest fapt a fost constat în urma vizitei de ieri a directorului Agenției de Dezvoltare Regională (ADR) Nord, Ion Bodrug. 

În acest sens, în incinta Primăriei Țaul a fost organizată o
În cadrul ședinței de lucru, la care au participat actorii implicați în procesul de implementare și monitorizare a proiectului, s-a discutat despre importanța calității lucrărilor și valorificării banilor alocați de Fondul Național pentru Dezvoltare Regională (FNDR).

Reamintim că obiectivul-cheie al proiectului este reabilitarea infrastructurii zonei turistice Ţaul, ce se află în centrul Regiunii de Dezvoltare Nord şi poate uni două trasee, conectând astfel regiunea la circuitul turistic naţional şi internaţional.

Suma solicitată din FNDR pentru implementarea acestui proiect este de 23.305.122,62 de lei, ceea ce constituie 100% din costul total al proiectului depus de Primăria Țaul în cadrul Apelului de Propuneri de Proiecte II. Proiectul urmează a fi implementat în decurs de 24 de luni.

Estimăm că cca 100 de mii de locuitori din Regiunea de Dezvoltare Nord și cca 3 mii de locuitori din apropierea parcului vor fi beneficiarii direcți ai proiectului. Proiectul poate genera noi activităţi economice în domeniul turismului şi poate face mai atractivă Regiunea de Dezvoltare Nord pentru investori. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *