Social

Părintele Constantin Necula, unul dintre cei mai îndrăgiți teologi români, în dialog cu tinerii din R. Moldova, la inițiativa DRRM

Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova (DRRM) organizează luni, 6 martie 2023, ora 13.00, la Centrul Mediacor din cadrul Universității de stat din Moldova, o conferință susținută de Pr. Prof. Univ. Dr. Constantin Necula, unul dintre cei mai îndrăgiți teologi români.

Constantin Necula este cadru didactic al Facultății de Teologie „Andrei Șaguna” din Sibiu, autor al unor volume de predici, studii și articole de omiletică și catehetică, dar și de cărți pentru copii și tineri. Printre cele mai cunoscute volume ale sale se numără „Despre sensul vieții” scrisă împreună cu Mihai Morar și „Împăcarea cu tine însuți” alături de Pr. Francisc Doboș.

Părintele Necula a susținut în ultimii ani numeroase conferințe atât în țară, cât și în străinătate. Acesta este o prezență obișnuită la emisiuni de radio și de televiziune pe teme spirituale, bucurându-se de apreciere în special în rândul tinerilor.

Evenimentul, intitulat „Dumnezeul Iubirii care ne unește”, urmărește să aducă în atenția publicului importanța spiritualității și să promoveze principiile creștine. În cadrul conferinței, Părintele Necula va susține o prezentare ce va aduce în prim plan tema iubirii și interacțiunii religioase dintre oameni. Întâlnirea este o ocazie de dezbatere și dialog pentru studenții și tinerii din Republica Moldova.

Prin organizarea acestui eveniment, Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova continuă demersurile de promovare a identității spirituale româneşti peste Prut.

La conferința desfășurată cu sprijnul financiar al Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova intrarea este liberă.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *