Externe

Părinții soldatului rus nu cred în sinuciderea fiului lor

Corespondenții Reuters au discutat cu Alexandr și Svetlana Kostenko la ei acasă. Din spusele lor, Vadim Kostenko i-a sunat recent și părea plin de viață. Mama tânărului a declarat că nu va crede niciodată în sinuciderea fiului ei. Părinții vorbeau cu Vadim la telefon în fiecare zi, ultima dată discuția având loc sâmbăta trecută.

Potrivit celor spuse lui Alexandr Koskento, motivul sinuciderii au fost certurile fiului cu o tânără. „El nu ar fi făcut asta în nici un caz, îmi cunosc bine fiul”, a menționat tatăl băiatului.

Inclusiv sora mai mică a lui Vadim Kostenko și mătușa tânărului refuză să creadă în sinuciderea lui Vadim. Rudele afirmă că tânărul planifica să se căsătorească.

Pe 27 octombrie, bloggerul Ruslan Leviev a publicat o investigație a activiștilor grupului Conflict Intelligence Team. Aceștia au verificat informația potrivit căreia soldatul rus Vadim Kostenko ar fi murit sâmbătă, 24 octombrie în Siria. Ulterior, informația a fost confirmată și de reprezentanții Ministerului Apărării. Aceștia au declarat că tânărul și-a pus capăt zilelor. Un camarad al lui Vadim a declarat sub protecția anonimatului că „Vadim nu a fost omul în stare să comită așa ceva”.

timpul.md / traducere de pe tvrain.ru

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *