Actualitate

Parlamentari ai României SPRIJINĂ activitatea unioniștilor din Rep. Moldova

Acest eveniment este organizat la inițiativa Platformei unioniste Acțiunea 2012. La organizarea acestuia vor contribui 50 de parlamentari ai României, reprezentanți ai partidelor românești PSD, PNL, PPDD, UNPR, PMP, PC, FC și PDL.

Aceștia vor oferi un exemplu de implicare reprezentanților clasei politice din România, asumându-și, astfel, angajamentul față de susținerea tinerilor unioniști din Republica Moldova.

Școala ,,Primul pas unionist” include cursuri generale de istorie, geopolitică, ateliere de lucru și dezbateri la care vor fi prezenți și deputați și senatori din mai multe formațiuni politice. Aceștia au avut ocazia de a ”adopta” un basarabean, oferindu-i sprijinul financiar necesar acoperirii costurilor participării la școală.

,,Gestul aleșilor din Parlamentul României față de basarabenii cărora le este dor de casă, de Țară, vine ca o făgăduință și o încurajare pentru aspirațiile românilor, de regăsire în interiorul acelorași granițe”, a declarat co-președintele Platformei unioniste Acțiunea 2012, av. dr. Mihai Nicolae.

Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *