Politică

Parlamentul a luat act de cererea de demisie a lui Plahotniuc

Vlad Plahotniuc a declarat luni că va renunţa la funcţia de deputat şi că se va ocupa de modernizarea Partidului Democrat. El a mai declarat că intenţionează să organizeze un şir de întrevederi cu alegătorii pentru a le vorbi despre realizările actualei guvernări, dar şi despre problemele care mai există.

”Mă retrag pentru că vreau să-mi dedic timpul întâlnirilor cu oamenii. Este timpul ca să înţeleagă care sunt realizările, dar care sunt şi problemele. Dacă îi vom lăsa pe comunişti să-i manipuleze pe oameni riscăm să ne alegem cu oameni care nu mai cred în nimic nici măcar la viitor”, a declarat el.

Acesta a mai adăugat că nu-l interesează privilegiile pe care i le oferă acest mandat, inclsuiv imunitatea parlamentară, de care, în opinia sa nu ar trebui să beneficieze niciun deputat. ”Nu mai doresc să se considere că eu beneficiez de prilivilegii. Iar cel mai important privilegiu este imunitatea parlamentară, care nu a prezentat niciodată un beneficiu pentru mine. Nu am de ce şi de cine să mă ascund în spatele imunităţii parlamentare”, a menţionat Plahotniuc.

”Mă îndepărtrez de parlament, dar mai apropii de oameni”, a declarat atunci Plahotniuc. În acelaşi timp el a anunţat că va iniţia şi proiecte sociale şi a accentuat că nu se retarge din politică.

Sursa: moldova.org

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *