Politică

Partidul fugarului „Șor” vrea să aducă 50 de mii de „protestatari” și să monteze corturi în fața Președinției

Partidul „Șor” planifică să aducă până la 50 de mii de persoane la protestul pe care planifică să-l organizeze duminică în centrul Capitalei. Mai mult ca atât, președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu, l-a informat printr-un demers prealabil pe primarul Chișinăului, Ion Ceban, că își doresc un protest cu „caracter non-stop”, cu instalarea scenei și a corturilor în fața Președinției.

Partidul Șor a depus astăzi o declarație adresată primarului Chișinăului în care îi aduce la cunoștință că planifică să organizeze, nu un protest la 18 septembrie, ci începând cu 18 septembrie și până la sfârșitul acestei luni.

La întrunire ar urma să participe „circa 50 de mii de persoane”. Președintele raionului solicită locuri pentru parcări „începând de la parcarea ASEM, până la strada Vasile Alecsandri” și pe str. Mihai Viteazul.

Scopul întrunirii, potrivit organizatorilor, ar fi: „manifestarea față de actuala putere”.

Totodată organizatorii informează despre intenția de a instala scena și corturi în fața Președinției.

Declarația a fost înregistrată astăzi la primărie și este semnată.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Spuneți-le să aducă la 500 000(rușii, găgăuzii, socialiștii, comuniștii, transnistrenii ți nu uitați amatorii din Orhei) la iarnă și toate 3,4 luni și vom economisi gazul.

  2. R. Moldova este si va fi manipulata de Federatie, mai ales ca nu are resurse minerale. In R. Moldova este o fauna si atat. Nu cred ca romanii ar dori asa ceva intre ei!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *