Actualitate

Partidul Liberal ACUZĂ o înțelegere ocultă: Dodon l-a BĂGAT în spital pe Harunjen, ca să aibă MOTIV să nu-l demită

Este un truc vechi, nomenclaturist, specific elementelor putrede din sistemele totalitare. Este evident că Dodon, în pixul căruia stă demiterea procurorului general, pentru a nu avea presiune din partea ACUM, l-a trimis în spital pe Harunjen.

Cerem Ministerului Sănătății, Muncii și Protecţiei Sociale să desfășoare o anchetă și să constate caracterul fictiv al concediului de boală.

Adevăratul motiv este unul politic și constă în înțelegerea lui Dodon cu Harunjen de a prelua schemele și influențele lui Plahotniuc din sistem.

Astfel, reforma anunțată în justiție a ajuns în blocaj, la fel ca în 2015, când PL, a cerut un procuror european, iar PLDM și PD s-au opus în bloc, din aceleași motive ca și Dodon astăzi.

Cerem demiterea lui Igor Dodon pentru implicarea Președinției în asemenea farse ieftine. Considerăm că Dodon, pe lângă celelalte încălcări comise de-a lungul anilor, trebuie cercetat și pentru comiterea infracțiunii de obstrucționare a justiției, conform art. 303 alin 2) si alin. 3), din Codul Penal.

I-A CRESCUT TENSIUNEA

Procurorul general Eduard Harunjen a fost internat sâmbătă, 5 iulie la Spitalul Cancelarie de Stat, în secția cardiologie. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către directorul spitalului, Evghenii Vasiliev. Potrivit acestuia, Harunjen a fost spitalizat cu urgență hipertensivă (tensiune mare) sâmbătă, în jurul orei 15:00. Acuma procurorul general continuă tratamentul în secția de gastrologie. Întrebat când ar putea fi externat Harunjen, Vasiliev a spus că: „Pacientul este în stare stabilă, nu este în secția terapie intensivă. Acum nu se știe când ar putea fi externat.”

Puteţi urmări ştirile Timpul.md şi pe Facebook!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.