Actualitate

Partidul Liberal aderă la AUR pentru alegerile parlamentare. Forțele unioniste se coagulează într-un singur pol

În cadrul unei conferințe de presă comună cu AUR, Dorin Chirtoacă a spus că formațiunea va prezenta lista candidaților și va pune la dispoziție pentru AUR toate resursele partidului pentru campania electorală.

„PL continuă consolidarea curentului unionist. Am decis că noi, cei din PL, să facem front comun cu cei din AUR, care au înregistrat un rezultat foarte bun la parlamentarele de peste Prut. Am decis să participăm pe lista AUR pentru ca împreună să spargem gheața dezbinării. Vom prezenta lista candidaților și vom pune la dispoziție toate sediile și resursele necesare pentru campania electorală”, a spus Dorin Chirtoacă.

Evenimentul va începe la ora 12:00, la Radisson Blu Leogrand Hotel (intrarea de pe strada Vlaicu Pârcălab). În cadrul conferinței de presă va fi făcut un anunț foarte important cu privire la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021 și viitorul european al Republici Moldova.

Invitat special în cadrul conferinței este copreședintele Alianței pentru Unirea Românilor, senatorul AUR în Parlamentul de la București, președintele Comisiei pentru românii de pretutindeni din Senatul României, Claudiu Târziu.

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *