Moldova

Partidul lui Filat va rămâne FĂRĂ membri. Va reuși Leancă să-l scoată pe Filat de pe scena politica?

"Mulţumesc tuturor pentru gândurile bune transmise. Voi merge INAINTE, aşa cum le-am promis oamenilor în campania electorală. Mulţumesc domnului Ion Sturza pentru susţinere, inclusiv pentru sprijinul acordat cât timp am ocupat funcţia de premier, în mod special pentru criticile constructive. Cel târziu săptămana viitoare voi anunţa cum voi activa mai departe, după consultări cu cei care mi-au dat votul, care susţin cu adevărat Republica Moldova şi îşi doresc ca ţara noastră să meargă pe o cale europeană reală, nu una mimată de o majoritate parlamentară netransparentă şi care are la bază înţelegeri oculte, care însă vor ieşi la iveala în scurt timp", a declarat Iurie Leancă pe 19 februarie.

Partidul lui Filat va fi "reformatat" și va rămâne fără lideri marcanți

Veaceslav Ioniță scrie un mesaj public pe facebook despre ce se întâmplă în PLDM:

"Când se eliberează oficiul? Câțiva prieteni de ai mei vor să creeze un partid și sunt în căutarea unui oficiu în centrul orașului. Am înțeles că cel de pe București 88 a început să se elibereze. Știe cineva când se va elibera complet?".


(Leancă ar urma să fondeze în Republica Moldova un nou partid ne-comunist. Foto: Vladimir Filat alături de partenerul de alianță – Vladimir Voronin)

Formarea unui nou partid este inevitabilă

Discuțiile ne-oficiale despre un nou partid creat de Leancă devin tot mai frecvente iar printre atuurile noii formațiuni ar fi încrederea mare de care se bucură Iurie Leancă printre cetățeni și susținerea Uniunii Europene. Sursele TIMPUL anunță că o serie întreagă de personalități ar urma să adere la noul partid menit să ia locul PLDM-ului pe scena politică.

Sursa: Timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *