Politică

PAS are un nou deputat în Parlament! CC a validat mandatul Marinei Lucrețeanu

Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS) are un nou deputat în Parlament. Mariana Lucrețeanu va ocupa fotoliul de parlamentar în locul actualului ministru al Educației, Dan Perciun. Curtea Constituțională (CC) a validat mandatul marți, de 8 august, la propunerea Comisiei Electorale Centrale (CEC).

Lucrețeanu este manageră cu experiență în dezvoltarea afacerilor internaționale, specialistă în marketing, vânzări și relații cu clienții, scrie Newsmaker.md.

„Am acceptat cu multă onoare invitația PAS de a fi candidat în Parlament. Doresc să contribui la schimbare, venind cu viziunea unei rutine bine gândite, acumulată în urma unui trai într-o țară înalt dezvoltată. (…) La fel voi contribui cu experiență în dezvoltarea proiectelor, extinderea și promovarea afacerilor la nivel internațional, fiind sigură că produsele din Moldova își pot găsi rapid drumul către piețele europene”, spunea Lucrețeanu în anul 2021.

Potrivit declarației de avere și interese personale depuse la Comisia Electorală Centrală pentru alegerile parlamentare din 2021, Mariana Lucrețeanu a indicat că a avut un venit total de 42 700 de euro, (aproximativ 870 000 de lei).

Vă amintim că un fotoliu de deputat PAS a rămas vacant, după ce ex-deputatul Dan Perciun a acceptat funcția de ministru al Educației, în Guvernul Recean. În total, PAS deține 63 de mandate în actualul Legislativ.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *