Politică

PAS are un nou deputat în Parlament. Cine este Poțevschi Vasile?

Joi, 4 august, a avut loc ședința Curții Constituționale, la care a fost examinată propunerea Comisiei Electorale Centrale (CEC) de a valida mandatul atribuit Porțevschi Vasile, candidat supleant pe lista Partidului Politic Partidul Acțiune și Solidaritate (PAS), transmite Sinteza.

În cadrul ședinței a participat vicepreședintele CEC, Pavel Postica, reprezentanți ai Parlamentului și de asemenea persoana vizată.

Menționăm că popunerea CEC a fost susținută de cei prezenți în sală, iar în urma deliberărilor, Curtea a validat mandatul lui Porțevschi Vasile.

În perioada 2011-2015 a fost profesor de informatică şi matematică în gimnaziul „Valeriu Bulicanu” satul Boldurești, raionul Nisporeni, în perioada 2012-2015 – consultant juridic în comuna Boldureşti, Consiliul Național de asistență juridică garantată de stat, iar din 2019 este profesor la Școala profesională din orașul Nisporeni.

Totodată, el este și președinte al Organizației Teritoriale Nisporeni a PAS.

Vă amintim că mandatul de deputat a devenit vacant, după ce deputatul PAS, Vladimir Bolea și-a dat demisa din partidul politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *