CSI / Rusia

Patriarhul Kiril îi îndeamnă pe ruși să se roage pentru Putin. „Rugăciunea noastră este una specială”

Patriarhul Kirill al Moscovei îi îndeamnă pe ruși să se roage pentru Vladimir Putin, comandanții militari și politicienii țării. Este nevoie de ajutor divin, pentru ca aceștia să ia deciziile corecte în războiul din Ucraina, susține el.

„Astăzi, trăim un moment foarte dificil, așa că rugăciunea noastră este una specială. Ne rugăm pentru șeful statului nostru și comandantul suprem, Vladimir Vladimirovici Putin, care poartă o responsabilitate deosebită. Rugăciunea noastră este și pentru toți comandanții militari și cei care dețin puterea. Marii cneji de care ne amintim astăzi, Alexandr Nevski și Daniel al Moscovei, au reușit să îmbine misiunea politică, misiunea militară, conducerea trupelor și a armatei cu sfințenia lor. Și poate că acea combinație este o garanție că o țară care are acest tip de conducere nu va comite niciodată crime militare”, a declarat patriarhul.

De la începutul lunii septembrie până acum, Ucraina și-a luat înapoi 6.000 de kilometri pătrați, din teritoriul cucerit de ruși, susține președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, în mesajul său din cursul nopții.

Menționăm că Institutul pentru Studiul Războiului din SUA susține că Ucraina a câștigat bătălia pentru Harkov. Militarii ucraineni au ajuns până la granița cu Rusia, pentru prima oară de la începutul războiului.  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

comentarii

  1. Eventual sa se roage la satana ca a-L baga pe Dumnezeu in aceste orori ce le fac ei cu fratii lor ortodocsi,grabeste mânia lui Dumnezeu peste ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *