CSI / RusiaRăzboiUcraina

Patriarhul Kiril, o nouă apologie a războiului: Trupele ruse luptă în Ucraina „pentru viitorul țării noastre”. „Apărarea Patriei este o faptă sacră”

Patriarhul Kiril a spus, vineri, 21 aprilie, că trupele ruse din Ucraina luptă „pentru viitorul țării noastre” și i-a îndemnat pe ruși să lase deoparte diviziunile interne, scrie The Guardian.

Astfel, potrivit presei ruse, liderul Bisericii Ortodoxe a Rusiei, a declarat că: „Astăzi chiar trebuie să fim uniți… ostilitatea unul față de celălalt este ca o trădare față de Patria Mamă”.

El i-a îndemnat pe ruși să lucreze împreună pentru că „atunci avem puterea de care se vor teme cei care visează ruinarea pământului rusesc” și a spus că „apărarea Patriei” este „cea mai mare datorie și o faptă sacră” pentru fiecare persoană.

Sub conducerea Patriarhului Kiril, Biserica Ortodoxă Rusă sprijină invazia rusă din Ucraina, cerând credincioșilor să se unească pentru a lupta împotriva „dușmanilor externi și interni” ai Moscovei.

La începutul anului, înaintea Crăciunului pe rit vechi, Patriarhul Kiril al Rusiei i-a încurajat pe ruși să nu le fie frică de moarte și să meargă la război.

„Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică”, a spus Kiril.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *