Actualitate

Patru zodii vor avea succes pe toate planurile în anul 2018

Berbec

Pentru Berbeci, anul 2018 se anunta foarte bun, cu evenimente interesante si schimbari extrem de importante. Strategiile pe care le adoptati trebuie sa se sprijine pe intelegerea profunda a semnificatiilor. Nu este suficient sa nu va opuneti schimbarilor. Trebuie sa incercati sa le dominati, sa le determinati.

Armonia si intelepciunea va ajuta sa va stabiliti obiectivele intr-un mod mai mai practic, mai inspirat. Schimbarile bruste au ca efect revenirea in actualitate a problemelor nerezolvate din trecut, a restantelor din ultimii ani.

Conceptiile Berbecilor despre viata, convingerile spirituale si politice cunosc o restructurare de fond. Trebuie sa va concentrati mai mult pentru a le rezolva. Framantarile interioare trebuie moderate, altfel, linistea sufleteasca va avea de suferit.

Aveti acces mai usor la resurse financiare. Puteti obtine mai usor credite sau sponsorizari. Partenerii sunt dispusi sa investeasca mai mult in colaborarile cu dvs. Proiectele noi apar la tot pasul. Alegeti cu atentie ! Nu veti mai resimtii obligatiile, taxele si impozitele ca o povara, scrie doctorulzilei.ro.

Partenerul de viata si prietenii va sunt foarte apropiati. Relatiile si diversele parteneriate va dau incredere in fortele proprii si va ambitioneaza. Copiii, activitatile creative si viata sentimentala sunt bine aspectate, dar necesita o abordare mai riguroasa. Trebuie sa le luati mai in serios.

Aceasta perioada se anunta a fi foarte buna pentru Berbeci in plan sentimental. Va bucurati de un farmec deosebit, care va face aproape irezistibil, si aproape tot ce faceti va reuseste. Buna dispozitie va este la indemana, dar nu impiedica angajamentele serioase.

Pe parcursul anului 2018, pot aparea intarzieri si diverse dificultati in proiectele casnice. Se impun anumite restrictii, in contrast cu creativitatea care debordeaza. Capacitatea de comunicare sporeste, favorizand relatiile cu rudele, formarea de noi prietenii si relatiile publice, in general. Este posibil sa calatoriti mai mult decat de obicei, inclusiv sa aveti de facut multe drumuri in imprejurimi.

Desi obisnuiti cu emotiile, se poate sa va simtiti derutati cand va va napadi explozia de senzatii din acest an. Directionati corect energia si veti reusi cu usurinta, iar rezultatele concrete vor dainui in timp. Se recomanda o mare atentie la sanatate. Un mod de viata corect va umple de energie si vitalitate.

Gemeni

Gemenii vor evolua foarte mult în acest an, și vor reuși să se țină la distanță cu mare ușurință de toate problemele ce le vor apărea în cale în anul 2018 , deoarece au învățat să anticipeze toate acțiunile proprii pentru a nu intra în probleme mari, și pentru a nu se face de rușine în fața apropiaților cu niște greșeli banale pe care le-ar putea face.

Pentru Gemeni, anul 2018 aduce schimbari subtile in planul relatiilor personale, cu rudele apropiate, cu prietenii si colegii. Capacitatea de comunicare, in crestere, va ajuta sa rezolvati majoritatea problemelor. Aveti parte de numeroase reusite si satisfactii. S-ar putea sa va asumati mai multe responsabilitati, dar efortul merita.

Acum puteti sa faceti investitii, aproape in orice domeniu, pentru ca aveti sanse mari de castig. Apar surprize si schimbari rapide in plan profesional. O importanta cotitura in cariera, trecerea la un domeniu de activitate complet diferit, sau o atitudine noua, inovatoare, va sunt la indemana.

In dragoste, datorita farmecului irezistibil, aveti parte de o perioade placuta. Sunteti cam stingherit uneori, dar apt sa va cuceriti partenerul. Puteti avea mari satisfactii emotionale, presarate cu momente de tandrete, daca va bazati pe o sinceritate inteligenta. Relatia de cuplu e foarte armonioasa. Relatiile sentimentale incepute acum pot fi foarte durabile.

In 2018 sunt favorizate parteneriate pe toate planurile. Daca nu sunteti casatorit, aveti sanse ca situatia sa se schimbe. Se vor dezvolta si parteneriatele profesionale sau de afaceri sau veti stabili altele noi. Perioada este foarte buna pentru finalizarea proiectelor mai vechi.

Aveti parte de intamplari ciudate legate de calatorii, de invatamant si domeniul spiritualitatii. Este recomandabil sa va exprimati cat mai clar si sa calatoriti cu prudenta. Negociati cu grija, verificati si corectati atent tot ceea ce faceti. Se poate, sa simtiti nevoia sa invatati lucruri noi pentru cultivarea unor anumite pasiuni sau insusirea unor noi aptitudini.

Gemenii devin mai visatori si mai sentimentali decat de obicei. Sensibilitatea si simtul frumosului se accentueaza. Momentele in care va vine sa lasati totul balta, sa abandonati problemele practice si sa va ocupati de cele de suflet, sunt din ce in ce mai dese. Va miscati mai mult in societate, preferand compania femeilor, a rudelor si a prietenilor.

Uneori, Nativul din Gemeni poate fi foarte dur si categoric, ba chiar agresiv. Alteori are nevoie de incurajari si stimulente ca sa evolueze corect. Ingamfat si fudul, mai ales cand este convins ca are dreptate, se descurajeaza repede daca are o nereusita. Dar are o mare putere de a se ridica deasupra vicisitudinilor si a merge mai departe. Nu este foarte adaptabil sau maleabil, nici foarte diplomat, de aceea uneori isi face dusmani in mod inutil. Totusi poate fi un prieten excelent si o gazda perfecta. Prietenia sa, odata castigata, e foarte solida.

Simtiti nevoia de relaxare si asta va impinge spre buclucuri cu sanatatea, dar, cu atentie, o scoateti la capat. Exista in schimb pericol de accidente. Evitati condusul excesiv, cu viteze mari, sporturile extreme si eforturile prea mari.

Vărsător

Vărsătorii vor trece toate limitele posibilului când vine vorba despre cât de mult au evoluat până în anul 2018, și nu este deloc de mirare că vor fi cei mai bine văzuți din tot zodiacul în 2018. Aceștia vor avea parte doar de câștiguri fabuloase din partea destinului și vor avea foarte multe realizări incredibile cu un timp de lucru foarte limitat pentru meritele și laudele pe care le vor primi. Aceștia vor fi tot timpul în centrul atenției și vor fi premiați pentru lucrurile făcute de ei fără să fie împinși de la spate pentru aceste atenții ale lor.

In 2018 apare posibilitatea de a va gasi un nou loc de munca, mai potrivit cu dorintele dvs. Schimbarea unor colegi poate imbunatati atmosfera. Relatiile cu prietenii, sunt influentate de anumite evenimente neprevazute. Aceste schimbari va vor avantaja, pentru ca puteti sa verificati foarte bine loialitatea lor.

Sunteti nevoit adesea sa va descurcati cu ceea ce aveti la dispozitie, pentru a rezolva situatiile de moment, dar planurile de viitor pe termen mediu si lung nu trebuie sa le neglijati. Trebuie sa va asumati mai multe responsabilitati in relatiile de cuplu. Micile pretentii ale partenerului de viata nu trebuie sa va incorseteze. Nu trageti de timp atunci cand este nevoie de o decizie rapida. In plan sentimental cunoasteti perioade de un farmec exploziv.

Prudenta trebuie sa fie maxima, exprimarea cat mai clara, calatoriile bine tintite si contractele bine analizate. Este timpul pentru finalizarea proiectelor incepute, pentru verificari si corecturi.

Se intampla uneori sa ganditi intr-un fel si sa simtiti altfel. Pot reaparea emotii vechi, legate de prieteni sau prietene. Reprimarea sentimentelor care va napadesc va poate afecta echilibrul psihic. Este mai bine sa le impartasiti cu cineva apropiat.

Treceti prin situatii contradictorii, in care sa fiti foarte inspirati in inmultirea banilor, ori foarte ghinionisti. Venituri mai substantiale se anunta din parteneriate solide, posibil cu sprijinul unor persoane influente. Succesul dvs. nu atrage invidie, ci admiratie. Popularitatea atinge cotele maxime.

Relatia de cuplu trece prin multe momente dificile. O abordare afectiva corespunzatoare poate duce la mai multa armonie. Sanatatea este fluctuanta, daca nu va impuneti retineri si un mod de viata corect. Nu sunteti intotdeauna eficient si organizat, de aceea, consuma mari cantitati de energie fara rost.

Pești

Peștii sunt printre cei mai norocoși din anul 2018 deoarece aceștia au avut foarte multe de învățat din propriile greșeli pana în acest an, iar în 2018 au prins deja experiență când vine vorba despre a face greșeli și vor ști exact de ce anume trebuie să stea la mare distanța în 2018 pentru a le merge totul exact asa cum își doresc.

2018 aduce Pestilor experiente aproape mistice, uneori cu disparitia granitei dintre realitate si vis, care va pot crea mari dificultati daca nu le constientizati. Creativitatea este bine aspectata, deasemeni, relatiile si parteneriatele. Este posibil sa va mutati intr-o casa noua, sa incheiati relatii mai vechi si sa incepeti relatii noi, atat in plan personal cat si profesional.

In cariera primiti noi responsabilitati. La locul de munca va simtiti din ce in ce mai bine, chiar daca nu intotdeauna va sunt recunoscute meritele la adevarata lor valoare. Dar nu pierdeti speranta pentru ca realizarile nu vor intarzia sa soseasca si activitatea profesionala se va inbunatati. Niste studii va pot ajuta.

In plan sentimental, 2018, aduce Pestilor mult farmec si sex-appeal. Este o perioada buna in dragoste, comunicare si calatorii. Este momentul optim sa evoluati in plan spiritual, sa luati contact cu alte culturi si sa cunoasteti oameni noi. Exprimati-va cat mai clar, semnati contracte si faceti intelegeri cu maxima prudenta. Se poate ca planurile sa va fie date peste cap, daca nu negociati cu atentie. Finalizarea proiectelor deja incepute necesita verificari si corecturi.
In 2018 sunteti in rezonanta cu energii pozitive deosebit de armonioase, cu intuitii spectaculoase, bazate insa pe o gandire serioasa.

Acest an va netezeste calea catre succes si autoafirmare, catre vise pline de reverii si emotii complexe, de care aveti atata nevoie.

Nu lasati domeniul financiar in seama destinului. Soarta va ajuta daca va ajutati singuri. Agitatia prea mare nu va rezolva problemele, dar un efort rational va fi rasplatit.

Pot apare unele invidii din partea unor colegi sau colaboratori, iar luptele mocnite pentru influenta se pot intensifica. Cand sunteti mai vulnerabili, paradoxal, modestia va poate ajuta pentru recunoasterea calitatilor dvs. profesionale.

Dragostea este de invidiat. Multi Pesti se pot casatori sau pot intemeia relatii bazate pe dragoste, care au sanse sa dureze toata viata. In numeroase cazuri casatoria se va produce cu o persoana cunoscuta de mult timp dar cu care nu ati intretinut decat relatii de prietenie.

Conditia fizica trebuie sa fie una dintre principalele dvs. preocupari pe parcursul acestui an, pentru ca sanatatea depinde de asta. Regenerarea prin odihna activa, dar si somn este absolut necesara.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *