Economie

Pavilionul Republicii Moldova la World Expo 2015 la un click distanță

Expoziția „World Expo 2015” se va desfășura la Milano, Italia, în perioada 1 mai – 31 octombrie 2015, sub genericul „Hrană pentru Planetă. Energie pentru Viață” — dedicată viitorului planetei și a securității alimentare, în contextul creșterii numărului populației globale. În premieră, Republica Moldova, va participa la cea mai importantă expoziție mondială cu pavilion propriu, fapt ce reprezintă o oportunitate unică pentru companiile moldovenești, interesate de parteneriate internaționale și extinderea relațiilor de export.

Dacă pavilionul este o carte de vizită a Moldovei, construită în inima Italiei, atunci site-ul este o carte de vizită electronică, accesibilă din orice colț al lumii. Site-ul a fost proiectat ca să ofere tuturor o viziune de ansamblu atât asupra țării noastre, cât și a pavilionului propriu-zis. Fiind conceput în patru versiuni lingvistice: română, engleză, rusă și italiană, acesta conține cele mai recente noutăți, imagini reprezentative ale Moldovei și ale pavilionului amenajat la Milano, descrierea componentelor pavilionului, informații despre biletele de intrare la expoziție ș.a.

Site-ul asigură o navigare rapidă și ușoară și va servi drept o primă platformă de comunicare atât pentru vizitatorii expoziției, cât și pentru cei de acasă care doresc să fie la curent cu tot ce se întâmplă la World Expo 2015. Suplimentar canalelor mass-media, actualizările despre pregătirile pentru participarea Moldovei la World Expo 2015 sunt plasate inclusiv și pe rețelele de socializare.

„EXPO” este una din cele mai importante expoziții mondiale generice. Din momentul instituirii, în 1851, evenimentele „EXPO” au devenit simbol al industrializării și constituie o platformă deschisă pentru demonstrarea progreselor tehnice și tehnologice. În cadrul expozițiilor mondiale, statele promovează idei și tehnologii care schimbă lumea. La EXPO 2015 vor lua parte 140 de țări și numeroase organizații internaționale. Numărul vizitatorilor va depăși cifra de 20 mln., iar suprafața totală a expoziției va constitui 1,7mln. km pătrați. Detalii pe site-urile www.expo2015.org și www.worldexpo.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *