Politică

PDM se curăţă?

Interesante mişcări în PDM. Dimineaţa a început-o Valeriu Guma, cu anunţul-surpriză că se retrage din Parlament, dar – atenţie! – nu doar din Legislativ, ci şi din PDM. Dacă mă şi aşteptam că va pleca din Parlament, cu siguranţă, nu credeam că va părăsi şi Partidul Democrat.

Cine l-a sfătuit să facă asta sau, dacă a decis singur, merita felicitări! Daca se retrăgea doar din Parlament, ar fi rămas atât el vulnerabil, cât şi partidul. Iată o acţiune inteligentă pentru ambele părţi. Păcat că nu a fost făcută mai devreme, câştigurile ar fi fost mai mari.

Давай до свидания!

Ziua a continuat la fel de interesant. Acum, am aflat că la Consiliul Naţional Politic al PDM s-a decis exluderea din partid a celor care au participat la referendumul ilegal din Găgăuzia! Hopa! Dar surprizele nu s-au terminat nici aici! Vine o altă ştire că propunerea a fost făcuta chiar de Vlad Plahotniuc – ultimul la care mă aşteptam să o facă, cunoscută fiind implicarea lui în construirea organizaţiei de partid în Găgăuzia.

Dincolo de acţiuni care ţin de curăţarea imaginii PDM, acest partid a făcut într-o singură zi câteva mişcări inteligente şi foarte utile pentru campania electorală ce urmează. Şi este posibil ca acesta să fie doar începutul.

Politica poate fi uneori interesantă!

– See more at: http://vox.publika.md/politica/pdm-se-curata-511015.html#sthash.iYEd94Bc.dpuf 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *