Actualitate

Pe 29 august va fi sărbătorită Ziua Națională a Moldovei la Milano 2015

Republica Moldova participă în premieră cu un pavilion propriu la acest eveniment. În cadrul expoziţiei Milano 2015 au loc diverse evenimente cu impact economic şi cultural, iar Zilelor Naţionale ale statelor participante le revine un loc aparte. De la lansarea expoziţiei mondiale, la 1 mai anul curent, 114 state au organizat sau au confirmat organizarea unor asemenea manifestări. Pe 29 august se va desfăşura Ziua Naţională a Moldovei.

„Este o ocazie deosebită pentru promovarea companiilor interesate în stabilirea de parteneriate internaţionale şi extinderea exporturilor. E vorba, în primul rând, de cele ce activează în industria agroalimentară, vitivinicolă şi textilă. Vizitatorii se vor convinge că produsele noastre sunt competitive”, a declarat viceministrul economiei, Octavian Calmâc, confirmat în funcţie.

Guvernul a aprobat şi componenţa delegaţiei oficiale care va participa la Ziua Naţională a Moldovei. În aceasta se regăsesc persoane din conducerea de vârf, din conducerea ministerelor economiei, agriculturii şi culturii, şi a Organizaţiei de Atragerea a Investiţiilor şi Promovare a Exporturilor.

Sursa: IPN

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *