Social

Pe 31 mai, StarNet a dat premii celor mai buni elevi

Lansat în 2009, în colaborare cu Primăria mun. Chişinău, proiectul şi-a propus să aducă tehnologiile moderne în şcolile din capitală, conectând la Internet instituţiile şcolare şi implementând primul registru electronic din Moldova. Denumirea „Noi apreciem inteligenţa” este confirmată de iniţiativa StarNet de a motiva tinerii să fie cei mai buni la învăţătură cu nominalizări, diplome şi cadouri.

Pe 31 mai, la careurile festive organizate în liceele partenere, StarNet a înmânat elevilor eminenţi cadouri şi diplome de excelenţă. Pentru că majoritatea elevilor şi familiile lor au deja câte un laptop acasă, StarNet le-a oferit genţi-laptop.

„Suntem mândri că în familia mare a proiectului sunt 22 de licee-partenere, din Chişinău şi Ungheni, în care învaţă peste 15 mii de elevi, sunt 1350 profesori şi tot aici se întâlnesc mii de părinţi, care au acces la informaţii despre reuşita copiilor lor. De asemenea, în urma extinderii la nivel naţional a companiei, în 13 oraşe din Moldova, proiectul “Noi apreciem inteligenţa” va ajunge în mult mai multe şcoli din diverse oraşe ale ţării şi va uni zeci de mii de elevi, profesori şi părinţi”, a menționat Irina Ghelbur, Departamentul Relaţii Publice, StarNet.

Proiectul “Noi apreciem inteligenţa” are la bază portalul informaţional www.liceu.md, care reprezintă comunitatea virtuală a elevilor, profesorilor şi părinţilor. Pe acest site poate fi găsită toată informaţia despre instituţiile de învăţământ participante la proiect, planurile manageriale ale acestora şi date cu privire la situaţia şcolară. Părinţii au posibilitatea să acceseze gratuit site-ul www.liceu.md, din orice colţ al lumii şi să vizualizeze informaţia despre succesele la învăţătură înregistrate de copilul lor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *