Externe

Pentagonul are a treia variantă pentru moartea lui Evgheni Prigojin

Pentagonul a declarat „este probabil ca Prigojin să fi fost ucis”. Oficiali americani și occidentali au declarat că explozia ar fi putut fi cauzată de o bombă sau de un alt dispozitiv amplasat în aeronavă, deși ar fi și alte posibilități, cum ar fi combustibilul alterat, potrivit New York Times.

Oficiali americani și alți oficiali occidentali au declarat că rapoartele preliminare ale serviciilor de informații i-au făcut să creadă că o explozie la bordul avionului în care se afla liderul mercenar rus Evgheni Prigojin a doborât cel mai probabil aeronava miercuri, ucigând toți pasagerii de la bord.

Oficiali americani și occidentali au declarat că explozia ar fi putut fi cauzată de o bombă sau de un alt dispozitiv amplasat în aeronavă, deși sunt explorate și alte posibilități, cum ar fi combustibilul alterat.

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, în primele sale comentarii de la prăbușirea avionului, a vorbit despre moartea lui Prigozjin, referindu-se la el la timpul trecut în timpul unei întâlniri televizate. „A făcut câteva greșeli grave în viață, dar a obținut și rezultatele necesare”, a spus el.

Menționăm că Evgheni Prigojin a fondat și a condus grupul militar privat Wagner, care a obținut câștiguri semnificative pe câmpul de luptă în Ucraina, înainte de a organiza o scurtă revoltă împotriva conducerii militare a Rusiei în luna iunie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *