Tendințe

Pentru masa de Paște detaliile contează

Totul în jurul său trebuie să emane sărbătoare și jovialitate. Și pentru ca decorul să fie complet, nu uita de detaliile tradiționale, fără de care artmosfera nu ar fi aceeași.

Pentru această sărbătoare se poartă un stil aerisit, pur, ușor romantic, pentru decorarea mesei. Este o sărbătoare menită să aducă pace și liniște, iar printr-un astfel de decor poți celebra acest lucru. Alege o față de masă simplă, albă, farfurii albe, eventual cu ușoare accente florale sau aurii, boluri decorative din sticlă transparente, coșulețe din nuiele umplute cu ouă sau o farfurie din sticlă umplută cu narcise albe și câteva ouă în mijloc. Alege șervețele simple, în ton cu decorațiunile tale, și nu unele care să iasă în evidență.

Dacă dorești ceva mai viu, alege o paletă de maximum două culori puternice, de exemplu, turcoaz și maro, sau fucsia și galben-lămâie și decorează în această paletă până la cel mai mic detaliu. Verdele crud lângă rozul pastel vor face ca masa de Paște să pară o captură din „Alice în Țara Minunilor”.

Peste ocean, se poartă coronițele de Paște, realizate din crenguțe și din ouă goale pe dinăuntru. Sunt de efect și destul de ușor de realizat și sunt ceva complet deosebit pentru noi.

Inspiră-te din aceste imagini și decorează-ți casa într-un mod chic, fără să cazi în extrema de „prea de tot”. Detaliile fac diferența! Să ai un Paște fericit!

Timpul Suplimentul Femeia

 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *