Horoscop

Pentru PEŞTI astăzi este un moment oportun de a-şi exersa calmul şi detaşarea

De asemenea, e posibil ca unele alegeri să nu mai poată fi amânate, în sensul că circumstanţele sunt de aşa natură încât nu mai poţi să te complaci în compromisuri. Aşadar, e momentul să iei măsurile la care te gândeşti demult.

TAUR
Conjuncţia Lună-Marte în Fecioară, în zona iubirii, te face impulsiv, schimbător şi critic, mai ales în relaţia cu persoana iubită sau cu copiii. Astăzi nu mai poţi trece cu vederea ceea ce te nemulţumeşte, iar expresia emoţională devine directă, fără ocolişuri, chiar dacă astfel răneşti pe cineva. Totuşi, aminteşte-ţi că eşti direct responsabil pentru experienţele tale.

GEMENI
În cazul tău, izbucnirile emoţionale şi capriciile se manifestă în familie, acolo unde ai şi cele mai mari aşteptări şi unde ţi-ai reprimat unele trăiri şi opinii. Prin urmare, dacă până acum te-ai abţinut şi nu ai spus ce ai crezut despre anumite lucruri, astăzi nu mai poţi să ascunzi nimic. Oricum, evită să etichetezi lucrurile, nu ştii la ce foloseşte chiar şi un astfel de episod.
RAC
Astăzi eşti combativ, impulsiv, hotărât şi logic în mesajele pe care le transmiţi. Eşti capabil să mergi până în pânzele albe pentru a demonstra că ideile tale merită să fie luate în seamă, mai ales dacă te vei afla în faţa unei audienţe numeroase sau dacă traseul tău profesional sau evoluţia unui proiect depinde de acordul cuiva.

LEU
Conjuncţia Lună-Marte în zona banilor te poate predispune la decizii impulsive şi cheltuieli inutile. Pe de altă parte, nu e exclus să obţii şi un câştig suplimentar, în urma acceptării unei propuneri din partea unui şef. Chiar şi aşa, nu uita să pui în balanţă volumul de muncă şi câştigul, pentru că e posibil ca efortul să fie mult prea mare ulterior.

FECIOARA
Luna i se alătură lui Marte în zodia ta şi predispune la impulsivitate, nerăbdare, dispoziţie capricioasă şi schimbătoare. E destul de greu să te mulţumească ceva astăzi, mai ales că tinzi să cauţi cu lumânarea defecte, peste tot în jur. Provocarea zilei constă în a-ţi asuma reacţiile şi a nu le mai atribui celorlalţi.

BALANŢA
Pe tine, contextul astral de astăzi te invită la prudenţă, discreţie şi detaşare. E posibil să ai de-a face cu rivalităţi, gelozii şi invidii. Însă până nu ai toate detaliile, e mai bine să te rezumi la a aştepta şi a observa ce se întâmplă. În tot acest timp, ai grijă de tine şi de sănătatea ta, întrucât imunitatea poate fi scăzută.

SCORPION
Eşti dispus să investeşti toată energia de care dispui într-un proiect care te inspiră, în relaţii de prietenie la care ţii sau în aspiraţii tot mai îndrăzneţe. Pe de altă parte, e posibil să constaţi că unele investiţii emoţionale ţi-au adus pagube materiale, aşa că e momentul să iei măsuri care să servească intereselor tale şi din acest punct de vedere.

SĂGETĂTOR
A venit ziua deciziilor importante legate de carieră şi statut profesional. Oricât de greu ar părea totul şi oricât de frică ţi-ar fi, mai ales dacă simţi că se apropie un nou început, beneficiezi de susţinere astrală şi conjuncturi favorabile în acest sens. Prin urmare, treaba ta e doar să recunoşti drumul care te inspiră.

CAPRICORN
Se întâmplă tot felul de lucruri frumoase în zona sentimentală, dar parcă nu-ţi vine să crezi că e adevărat. Practic, ţi-e teamă că aceste experienţe să nu te ducă într-un punct în care ai mai fost în trecut şi în care ai suferit. În această ordine de idei , tot ce poţi face este să ai încredere.

VĂRSĂTOR
E posibil să-ţi dai seama că în unele relaţii n-ai făcut decât să onorezi circumstanţe şi să te complaci. Tocmai de aceea, această zi îţi aduce câteva informaţii şi mesaje, care să te ajute să triezi relaţiile şi oamenii din viaţa ta sau să lămureşti ce e de lămurit, astfel încât să fii împăcat.

PEŞTI
Contextul astral de astăzi te poate ajuta să realizezi că uneori ţii mult prea mult cont de părerile altora, te laşi influenţat şi afectat de emoţiile lor, iar asta îţi afectează luciditatea şi, implicit, alegerile. Aşadar, iată un moment oportun pentru a exersa detaşarea de cei din jur şi clarificarea unor intenţii şi dorinţe autentice.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *