Horoscop

Pentru PEŞTI lucrurile nu stau chiar aşa uşor astăzi

Taur
Cheltuiţi bani serioşi pentru a afla câteva informaţii pe care le consideraţi esenţiale pentru dumneavoastră. Într-adevăr, un om bine informat valorează cel puţin cât doi oameni care nu au habar ce se întâmplă în jurul lor.

Gemeni
Propunerea pe care v-i face un prieten merită luată în consideraţie, chiar dacă în primul moment aveţi tendinţa să o consideraţi pur şi simplu o prostie. De multe ori, aparenţele înşeală.

Rac
Profitaţi de faptul că un membru al familiei are nevoie de sprijinul dumneavoastră pentru a discuta deschis cu el şi pentru a stabili noi reguli pe care se angajează să le respecte fiecare dintre cei doi implicaţi în discuţie.

Leu
Vă daţi seama că aveaţi în permanenţă în faţa ochilor mijlocul de a rezolva o problemă care vă frământă, dar că nu i-aţi acordat niciodată atenţie. Mai bine mai târziu decât niciodată!

Fecioara
Sunteţi econom, cu o tendinţă de a fi prea econom sau, mai bine spus, de-a dreptul zgârcit. Prin urmare, nu trebuie să vă miraţi dacă încep să se facă glume pe seama dumneavoastră.

Balanta
Aveţi în sfârşit ocazia să vizitaţi un loc pe spre care curiozitatea vă îndemna de mai mult timp, dar pe care, din diferite motive, tot aţi amânat să îl vedeţi. Acum înregistraţi cu grijă fiecare impresie.

Scorpion
Deşi vă vine greu să faceţi acest lucru şi nici nu aveţi încredere suficientă, sunteţi pe cale să demaraţi o afacere. În condiţiile actuale, reuşita sa ar însemna independenţa dumneavoastră financiară.

Sagetator
Tot ce vă doriţi este să petreceţi cât mai mult timp acasă, alături de familia dumneavoastră. Prin urmare, contramandaţi toate celelalte întâlniri, preferând compania rudelor apropiate.

Capricorn
V-aţi propus să ocupaţi o poziţie cât mai înaltă în cadrul unui colectiv şi scoateţi la bătaie artileria grea: scoaterea în evidenţă a tuturor meritelor dumneavoastră, dar şi critici dure la adresa oricărui potenţial rival.

Varsator
Un copil vă spune, cu sinceritatea caracteristică a vârstei, câteva adevăruri pe care nimeni altcineva nu avea curajul să le rostească.

Pesti
Staţi acasă în speranţa de a fi liniştit, dar lucrurile nu stau chiar aşa. De dimineaţă până seara, primiţi tot felul de vizite, astfel că la sfârşitul zilei veţi fi mai obosit decât dacă aţi fi colindat prin tot oraşul.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *