Horoscop

Pentru VĂRSĂTORI e momentul reconfigurării priorităţilor şi rafinării spirituale.

Există şi posibilitatea semnării unui contract sau începerii unui parteneriat de anvergură. Pentru ca acestea toate să se concretizeze, păstrează o gândire pozitivă şi ai încredere în alegerile bazate pe intuiţia ta.

TAUR
Prima parte a zilei poate fi aducătoare de emoţii şi stres, din cauza unor tensiuni apărute în cadrul unei relaţii de prietenie. Cu toate acestea, încearcă să te repliezi rapid, să te împaci cu ideea unor dezamăgiri şi să ai mereu în vedere scopurile importante pe care le urmăreşti. Evenimente însemnate pot avea loc acum în viaţa ta, în ceea ce priveşte afacerile şi banii, aşa că fii pe fază.

GEMENI
E posibil ca nemulţumirile şi frustrările din sfera profesională să se răsfrângă asupra relaţiilor de familie, dacă nu eşti atent, te laşi copleşit de emoţii şi nu separi foarte clar lucrurile. Însă, cu toată agitaţia din prima parte a zilei, unii nativi pot construi foarte frumos un proiect creativ sau o relaţie afectivă.

RAC
Pe de o parte, în prima parte a zilei s-ar putea să primeşti veşti contradictorii care te aruncă în confuzie în ceea ce priveşte un demers juridic sau o călătorie pe care ai programat-o. Pe de altă parte, acum este activă o piramidă de pământ care-ţi poate aduce contracte profitabile şi colaborări serioase, pe baza unor discuţii începute încă din martie.

LEU
O parte din resursele financiare par să se topească astăzi, din cauza unor plăţi amânate sau a unor cheltuieli impulsive. Cu toate acestea, n-ar trebui să-ţi faci griji legate de bani, întrucât în aceste zile beneficiezi de o configuraţie aducătoare de oportunităţi benefice şi negocieri avantajoase. Acum e momentul să-ţi pui în practică idei mai vechi.

FECIOARĂ
Cu Luna în Peşti, în opoziţie cu Marte care e acum prezent în zodia ta, e posibil ca astăzi să fii destul de irascibil şi critic, mai ales cu cei care nu ştiu ce vor. Pe de altă parte, dacă ştii să-ţi dozezi energia, să-ţi foloseşti eficient resursele şi să fii atent la mesajele şi informaţiile primite, în aceste zile îţi poţi vedea un vis împlinit.

BALANŢĂ
Luna se află în zona muncii, însă eficienţa şi randamentul nu sunt la cote maxime, din cauza tendinţei de a-ţi disipa energia şi de a fi indecis în ceea ce faci. Cu toate acestea, dacă îţi asculţi intuiţia, poţi să obţii beneficii materiale însemnate şi pe termen lung, prin consolidarea unei afaceri. Unii nativi au revelaţii preţioase şi trec prin transformări interioare uriaşe.

SCORPION
Doar neîncrederea în tine sau suspiciunile te mai pot opri în acest moment. Contextul astral este de partea ta în aceste zile şi-ţi aduce un plus de popularitate şi propuneri de nerefuzat. De asemenea, poţi bate în cuie termenii unei colaborări şi poţi semna un contract avantajos pe termen lung.

SĂGETĂTOR
O zi cu multe emoţii, în care totul pare să-ţi alunece printre degete, astfel că nu mai poţi controla nimic, mai ales în ceea ce priveşte relaţiile de familie şi chestiunile patrimoniale. Totuşi, perioada aceasta îţi este favorabilă dacă te axezi pe muncă şi responsabilităţi profesionale. Ai şansa acum să salvezi un proiect care era blocat sau să găseşti un loc de muncă potrivit.

CAPRICORN
Cu Luna în Peşti, astăzi eşti tentat să spui mai multe decât e cazul ori să denaturezi sensul informaţiilor care ajung la tine, dându-le o tentă pesimistă şi dramatică. Totuşi, aspectele din aceste zile vorbesc despre un sens profund şi constructiv pe care-l capătă viaţa ta afectivă, viziunea asupra vieţii sau un proiect care te inspiră.

VĂRSĂTOR
Prima parte a zilei îţi poate pune probleme în ceea ce priveşte finanţele, care par să plece mai repede decât vin. Aşadar, investiţiile, negocierile sau speculaţiile financiare ar trebui evitate, mai ales dacă ai planuri pe termen lung ce vizează familia, casa, căminul. E momentul reconfigurării priorităţilor şi rafinării spirituale.

PEŞTI
Luna se află astăzi în semnul tău zodiacal. În prima parte a zilei, aspectele tensionate invită la prudenţă, mai ales în luarea unor decizii legate de relaţii şi parteneriate. Te afli într-o perioadă de transformări profunde la nivel de aspiraţii şi relaţii, aşa că fii atent la experienţele acestor zile şi la mesajele subtile din spatele lor.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *