Horoscop

Pentru VĂRSĂTORI sănătatea este vulnerabilă pe unele segmente

Sunt zile bune pentru relaxare, discuţii amicale şi poveşti de amor. Pe de altă parte, astrele te îndeamnă să îţi orientezi gândurile şi eforturile şi spre activităţi dragi sufletului tău sau către un hobby. Persoana iubită îţi poate crea mici neplăceri, însă de reţinut că sunt doar mici. Alţii se pot ocupa de copii şi problemele lor. Sănătatea este în continuare vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv şi picioare. Fii atent ce mănăânci şi pe unde calci.

Taur
Pe tine, contextul astral din acest week-end te predispune la treburi gospodăreşti. Sunt zile bune pentru curăţenii generale, reparaţii curente sau pentru a te gândi la achiziţionarea unei case, a unui teren sau măcar a unui obiect decorativ. Pe de altă parte, indiferent ce ai face, gândurile tale zboară către trecut, copilărie şi rude. De aici vor rezulta stări interioare fluctuante şi emotivitate ridicată. Încearcă să te stăpâneşti, pentru că cei din jurul tău nu îţi pot împărtăşi senzaţiile. Dialogurile cu cineva drag, pozele din copilărie sau plimbările prin locurile natale îţi pot aduce linişte, alinare şi forţe noi.

Gemeni
Călătoriile pe distanţe scurte îţi sunt favorizate la acest sfârşit de săptămână. Organizează o excursie pentru cei dragi sau mergi în vizită la o rudă. Oricum, dialogurile cu cei apropiaţi vor fi la ordinea zilei. Sunt posibile contradicţii, reproşuri, dar sunt momente pasagere. Selectează informaţiile primite şi nu te implica în problemele celorlalţi. Jupiter în zodia ta îţi va da tendinţa de a te ocupa excesiv de tot şi toate şi mai puţin de tine. Dozează-ţi eforturile şi întoarce-ţi privirea şi eforturile doar către treburile tale. Relaţionezi destul de dificil cu ceilalţi, în special cu partenerul de viaţă, însă mai ai câteva luni la dispoziţie ca să remediezi situaţia.

Rac
La finalul acestei săptămâni, astrele te sfătuiesc să ai grijă de bugetul familiei. Mergi la cumpărături, dar nu te avânta în cheltuieli extravagante. Pe de altă parte, verifică pe îndelete documentele financiare şi conturile bancare. Precauţia şi discreţia te pot feri de multe neplăceri în această perioadă. Atenţie la banii obţinuţi din activităţile desfăşurate la un loc de muncă! Există conflicte ascunse bine de ochii tăi la serviciu, iar relaţiile colegiale lasă mult de dorit. Bazează-te doar pe tine din toate punctele de vedere. Energia vitală fluctuează destul de mult, aşa încât evită eforturile fizice prea mari, dar şi implicările emoţionale.

Leu
Tu ar trebui să te simţi excelent la sfârşitul acestei săptămâni. Luna în semnul tău îţi oferă strălucire, poftă de viaţă şi dorinţă de expansiune. Ai putea fi tentat să îi provoci pe ceilalţi la dialoguri aprinse sau explicaţii. Recomandate sunt discuţiile de taină, dozarea vorbelor şi mai multă atenţie la gânduri. Mentalul profund primeşte influxuri astrale deosebite, aşa încât îţi pot veni idei bune pentru propria-ţi dezvoltare personală. Trasează-ţi culoare noi pentru a-ţi îmbunătăţi munca şi sănătatea. Bine ar fi să îţi dozezi eforturile fizice şi să îţi rezervi momente de plimbări în aer liber şi somn suficient.

Fecioară
Week-end-ul acesta este potrivit pentru a sta doar cu tine sau măcar cu cei foarte apropiaţi. Stările tale interioare vor fi destul de fluctuante, şi de aici şi sănătatea va deveni vulnerabilă pe segmentele inimii şi circulaţiei sângelui. Gândurile îţi zboară către diverse laturi ale vieţii, laturi în care apar tot felul de nemulţumiri. Încearcă să priveşti doar partea plină a paharului, deoarece peste câteva zile te vei simţi mult mai bine şi vei constata că de fapt nu ai de ce să îţi faci griji mari. Toate problemele cu care te confrunţi în această perioadă sunt cunoscute şi vei reuşi să le depăşeşti cu bine. Alcătuieşte cu deplin curaj planuri de viitor, dar ţine-le doar pentru tine, deocamdată.

Balanţă
Tu te vei înconjura de prieteni la sfârşitul acestei săptămâni. Vrei, nu vrei, va trebui să faci faţă vizitelor sau dialogurilor acestora. Pe de o parte primeşti informaţii utile, sfaturi în special legate de chestiunile sentimentale, dar şi de domeniul profesional, pe de altă parte, prieteni adevăraţi sau protectori nu prea ai în această perioadă. Se recomandă multă prudenţă şi discreţie vizavi de ceilalţi. Sunt momente şi întâlniri pasagere. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv şi secundar picioare. Evită eforturile fizice şi psihice mari. Ţine o dietă, fă-ţi analize medicale regulat şi plimbă-te mai mult în aer liber.

Scorpion
Odihna nu prea se întrezăreşte în aceste zile. Se pare că eşti chemat la rampă, iar ochii şi urechile lumii sunt aţintiţi asupra ta. Sunt posibile altercaţii cu şefii sau cu persoanele cu autoritate. Pe de altă parte, va trebui să rezolvi câteva treburi profesionale rămase restante din timpul săptămânii. Sunt momente şi situaţii pasagere, însă acordă-le timpul şi efortul necesar. Liniştea şi pacea ţi-o poţi găsi numai acasă, alături de cei dragi. Atenţie la prieteni şi protectori! Sunt posibile discuţii aprinse şi rupturi definitive. Relaţiile sentimentale şi cele cu copiii sunt umbrite şi ascund multe neplăceri. Fii prudent şi ocupă-te mai mult de tine!

Săgetător
Ar trebui să mergi la teatru, la un muzeu sau la un concert de muzică bună. Sufletul tău are nevoie de rafinare şi de schimbarea decorului cotidian. Sunt momente bune pentru a te delecta cu subiecte spirituale sau pentru a-ţi îmbogăţi bagajul de cunoştinţe cu informaţii despre culturile altor ţări. Alţi nativi ar putea primi veşti din străinătate, alarmante la prima vedere, însă doar la prima vedere. Selectează informaţiile primite şi ocupă-te mai mult de sufletul şi evoluţia ta. Te poţi gândi şi la parcurgerea unor cursuri de lungă durată sau la chestiunile ce vizează examenele, interviurile sau probele. Evită dialogurile cu profesorii sau cu specialiştii în dezvoltare personală.

Capricorn
Pentru tine se pune problema banilor şi bunurilor în comun cu ceilalţi. Ori este nevoie să rezolvi ceva legat de patrimoniul altora, ori vei fi nevoit să îţi achiţi repede facturile, taxele, impozitele sau datoriile de orice fel. Te vei descurca fără probleme; de aceea, din toată inima, dă tot ce ai de dat. Te poţi gândi la afaceri, investiţii sau împrumuturi bancare. Bine că sunt momente pasagere şi în câteva zile îţi vor trece aceste gânduri şi idei. Atenţie la relaţiile cu străinătatea, călătorii şi, dacă este cazul, la studii, probe de examen, cercetări, relaţii cu profesorii. Sunt posible situaţii controversate şi neînţelegeri greu de remediat.

Vărsător
Week-end-ul acesta ar fi bine să te ocupi de relaţiile parteneriale. Sunt zile bune pentru a-ţi face curăţenie printre colaboratori şi pentru a renunţa la parteneriatele nerentabile. Se pot isca foarte uşor discuţii contradictorii, iar reproşurile pot fi frecvente. Totuşi, până la urmă, lucrurile se pot rezolva amiabil, iar momentele tensionate le poţi depăşi cu diplomaţie, calm şi sinceritate. Sfera muncii este foarte animată şi eşti tentat ca şi la finalul acestei săptămâni să munceşti mult. Încearcă să îţi dozezi eforturile şi fii mai atent la nevoile celor apropiaţi. Sănătatea este vulnerabilă pe segmentele aparatului digestiv, în special pe stomac.

Peşti
Se pare că tu ori mergi în continuare la serviciu, ori îţi iei de lucru pentru acasă. Treburile de la un loc de muncă te solicită destul de mult în aceste zile şi recomandabil este să fii prudent. Relaţiile colegiale sunt disonante, iar şefii sunt în vacanţă. Dozează-ţi eforturile şi ocupă-te doar de îndatoririle tale. Atenţie la sănătatea inimii, sistemului circulator şi coloanei vertebrale! Sunt posibile disfuncţii destul de neplăcute şi greu de tratat. Evită consultaţiile, analizele medicale şi intervenţiile chirurgicale pe cât posibil. Plimbă-te în aer liber, mănâncă mai multe fructe şi legume şi dormi suficient.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *