ActualitateJustiție

Percheziții CNA la primăria Codru. Un consilier PSRM, reținut de oamenii legii

UDAPTE/ Centrul Național Anticorupție confirmă perchezițiile matinale la Primăria Codru. Potrivit ofițerului de presă al CNA, Angela Starinschi, perchezițiile au loc în cadrul unui dosar penal pornit pentru „trafic de influență”, în care sunt vizați mai mulți funcționari ai Primăriei Codru și agenți economici, scrie Deschide.md.

„Este vorba despre eliberarea de acte permisive pentru diferite construcții contra unor remunerări ilicite. La această oră, au loc concomitent 35 de percheziții”, a precizat ea.

În aceste clipe, ofițerii Centrului Național Anticorupție desfășoară acțiuni de urmărie penală la primăria orășului Codru, din municipiul Chișinău. Perchezițiile au loc într-un dosar de corupție în care sunt vizați mai mulți funcționari publici.

Astfel, potrivit sursei citate, la această oră au fost reținute cinci persoane, printre care trei funcționari și doi reprezentanți ai unor companii de construcții.

Menționăm că printre funcționarii de la primăria Codru, care au intrat în vizorul CNA, sunt secretarul Consiliului, arhitectul șef dar și mai mulți consilieri locali.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *