Actualitate

Percheziții într-un club de noapte din Chișinău în care se întrebuinţau şi realizau droguri

Acţiunile au avut loc în contextul unei cauze penale intentate, privind realizarea şi consumul comprimatelor ce conţin substanţe narcotice.

Forţele de ordine au efectuat percheziţii corporale la persoanele suspecte de întrebuinţare şi realizare a drogurilor, fiind îndreptate la Dispensarul Republican de Narcologie, pentru colectarea probelor de sânge. Respectiv s-au depistat dispozitive pentru consum de droguri, cânepă, pastile cu efect psihotrop şi substanţe asemănătoare heroinei, aruncate sub mese şi fotolii.

Totodată au fost reţinuţi doi indivizi necunoscuţi, asupra cărora poliţiştii au depistat un cuţit şi un pumnal din oţel, fiind escortaţi la sectorul de poliţie pentru explicaţii. Activitatea localului a fost sistată până la finisarea acţiunilor de urmărire penală.

Reamintim că, poliţia intensifică acţiunile de acest gen în vederea combaterii şi prevenirii criminalităţii stradale, precum şi a traficului ilicit de droguri. Totodată, vor fi supuse verificărilor şi alte instituţii de agrement cu regim nocturn de activitate. 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *