Actualitate

(PERCHEZIȚII LA PRIMĂRIE) Șeful Direcției de Autorizare, în arest preventiv pentru 30 de zile

Decizia a fost luată de către Judecătoria Buiucani, titrează radiochisinau.md care citează realitatea.md.

Potrivit CNA, Vasile Olaru ar fi acceptat sume cuprinse între 500 de lei şi 10 000 de lei pentru serviciile sale. Actele solicitate de clienți erau eliberate în câteva zile sau chiar în aceeaşi zi, aceștia primind pachetul de documente chiar în biroul de serviciu prin omiterea procedurii legale de eliberare prin ghişeul unic.

Magistrații de la Judecătoria sectorului Buiucani au decis ieri, 24 februarie, că o angajată a Primăriei, învinuită de corupere pasivă, va petrece încă cel puțin 25 de zile de arest în izolatorul Centrului Național Anticorupție (CNA).

Totodată, magistrații au decis că o persoană fizică, figurantă în același dosar, învinuită de corupere active, va sta 25 de zile în arest la domiciliu. Anunțul a fost făcut de serviciul de presă al CNA.

Amintim că în dimineața zilei de luni, 22 februarie, au avut loc o serie de percheziții la Primăria Chișinău. Drept urmare au fost reținute 12 persoane. Judecătorii trebuie să decidă în cel mult 72 de ore dacă în privința acestora va fi sau nu prelungită măsura de arest preventiv.

sursa: timpul.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *