Justiție

Percheziții la stafful electoral al candidatului Partidului Șor din Găgăuzia într-un dosar de corupere a alegătorilor: Oamenii legii demarează acțiuni de urmărire penală

Oamenii legii au descins cu percheziții la membrii staffului electoral al candidatului Partidului Șor din Găgăuzia. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către purtătoarea de cuvânt a CNA, Angela Starinschi, care ne-a precizat că acțiunile de urmărire penală au loc în dosarul de corupere a alegătorilor.

Acțiunile sunt desfășurate de Centrul Național Anticorupție, în comun cu Inspectoratul Național de Investigații, sub conducerea procurorilor anticorupție.

Mai multe detalii vor fi comunicate după finalizarea acțiunii.

Cu o reacție la descinderile din dimineața de 13 mai au venit și reprezentanții formațiunii Șor:

„În această dimineață, conducerea staff-ului și mulți activiști ai Partidului „ȘOR” s-au trezit din nou cu mascați la ușă, înarmați cu arme automate. Este o nouă acțiune ilegală, prin care se încearcă să pună presiune pe singurul candidat, care apară real interesele cetățenilor din Găgăuzia și nu este controlat de regimul criminal de la Chișinău … Noi am acționat strict conform normelor electorale ale UTA Găgăuzia și Republicii Moldova și vom apăra pe toate căile legale dreptul cetățenilor la libera alegere. Pentru aceasta e nevoie și de o susținere masivă a cetățenilor, care trebuie să își apere dreptul la vot și posibilitatea de a trăi într-o Găgăuzie de vis. Învingem împreună!”

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *