Culinar.md

Persoana iubită este acum un factor de stabilitate pentru CAPRICORN

Taur:
Tot ce îţi doreşti acum este să îţi asiguri o anumită stabilitate materială. Taurii pot fi apreciaţi şi respectaţi pentru tăria lor de caracter.

Gemeni:
Poate exista sentimentul că eşti neînţeles de partenerul conjugal. Gemenii capătă un aer serios, aproape impenetrabil.

Rac:
E nevoie de un efort suplimentar pentru a-ţi duce sarcinile profesionale la bun sfârşit. Racii devin persoane de încredere în faţa cărora poţi să-ţi deschizi sufletul.

Leu:
Eşti nevoit să te mobilizezi pentru a rezolva o problemă de natură profesională sau familială. Leii s-ar putea să-şi dea seama că e nevoie să facă nişte ajustări.

Fecioară:
Îţi este destul de greu să te urneşti spre serviciu şi spre îndeplinirea obiectivelor pe care ţi le-ai propus. Acesti nativi sunt gata să se rupă de nişte gânduri şi concepţii greşite, îmbrăţişând o altă abordare.

Balanţă:
Încearcă să fii îngăduitor cu ceilalţi. Balanţele s-ar putea să afle lucruri interesante despre ceva ce se petrecea acasă de ceva timp fără ştirea lor.

Scorpion:
Străduieşte-te să-ţi conservi cât mai bine resursele, evită investiţiile sau deciziile legate de bani. Scorpionii au şansa de a îndrepta ceva în viaţa de cuplu sau într-un parteneriat.

Săgetător:
Săgetătorii s-ar putea să se trezească nu tocmai binedispuşi astăzi. Nu este recomandat să începi ceva nou şi nici să-ţi iei un angajament pe termen lung.

Capricorn:
Ziua de astăzi poate aduce în prim plan unele regrete legate de acţiuni trecute. Persoana iubită este acum un factor de stabilitate pentru Capricorn.

Vărsător:
Relaţiile cu prietenii pot fi supuse tensiunilor şi chiar conflictelor. Vărsătorii pot schimba totuşi ceva după-amiază, ceva ce ţine însă de ei şi de viaţa lor de familie.

Peşti:
Ziua se anunţă destul de stresantă şi agitată la locul de muncă. Peştii sunt preocupaţi de comunicare, de posibile negocieri, de semnarea unor contracte.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *