ExternePolitică

Peskov: Moscova așteaptă răspunsul Ucrainei la cea mai nouă propunere de pace a Rusiei. Zelenski: „N-am auzit nimic, n-am văzut nimic”

Kremlinul a afirmat, joi, că Moscova aşteaptă în continuare răspunsul Ucrainei la cea mai recentă propunere scrisă a Rusiei din cadrul negocierilor de pace, despre care Volodimir Zelenski a declarat cu o zi înainte că nu ştie nimic, relatează Reuters.

„Repet din nou, propunerile noastre, de fapt ultima versiune, au fost deja predate oponenţilor noştri, delegaţiei de negociere ucrainene”, a explicat Dmitri Peskov.

Acesta a adăugat că Moscova este la curent cu comentariul lui Zelenski, menţionând că ”acest lucru ridică o serie de întrebări privind de ce nu îi comunică nimeni preşedintelui Zelenski versiunile noastre de text”.

„N-am auzit nimic, n-am văzut nimic. Sunt convins că nu ne-au predat nimic” a declarat miercuri, liderul de la Kiev în cadul unei conferinţe de presă alături de preşedintele Consiliului european Charles Michel, mai scrie Reuters, citat de Agerpres.

Sursa: Digi24.ro

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *