Actualitate

Peste 100 de persoane din capitală au suferit diferite traumatisme din cauza poleiului

Potrivit autorităților locale, tot ieri, în capitală au avut loc 44 de acidente rutiere, iar în această dimineață s-au produs 5 accidente rutiere.

Serviciul Protecţie Civile şi Situaţii Excepţionale al Ministerului de Interne anunță că a fost implicat în mai multe lucrări de tractare a mijloacelor de transport blocate pe traseele din Republica Moldova. Angajaţii serviciului au intervenit aseară în apropiere de localitatea Sărata Galbenă, din raionul Hânceşi, unde un autocar cu 50 pasageri a blocat traseul. În rezultat, alte 10 autoturisme au rămas blocate, iar salvatorii au efectuat lucrări de tracţiune, reuşind să deblocheze drumul. O altă intervenţie a fost necesară în localitatea Căinari, din raionul Căuşeni, unde trei autoturisme au derapat de pe traseu în urma condiţiilor dificile.

Primăria municipiului Chișinău amintește ca agentii economici, gestionarii blocuirlor locative, fiecare proprietar de imobil, dar si fiecare cetățean are obligatia, intr-o asemenea situtatie, să intervină pentru a prelucra cu antiderapant suprafețele din jurul clădirilor în care locuiesc sau activează.

sursa: radiochisinau.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *