Actualitate

Peste 50 de proiecte incluse în ordinea de zi a ultimelor două ședințe de Parlament în această sesiune

Pe ordinea de zi figurează proiectul Codului serviciilor media audiovizuale al Republicii Moldova, reexaminarea Concepției naționale de dezvoltare a mass-mediei din Republica Moldova. Va fi supus dezbaterilor proiectul de lege privind instituirea Schemei de investiții în domeniul producțiilor de film și altor opere audiovizuale, proiectul de lege privind declararea voluntară și stimularea fiscală și proiectul de lege cu privire la înmatricularea unor mijloace de transport.

Plenul va mai examina propunerile de modificare și completare a Legii cu privire la energia electrică, cu privire la gazele naturale, cu privire la sistemul de salarizare în sectorul bugetar și Legii ocrotirii sănătății.

Deputații urmează să ratifice Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova și Organizația Internațională a Poliției Criminale – Interpol cu privire la recunoașterea documentului de călătorie Interpol, precum și Acordul-cadru de împrumut între Republica Moldova și Banca de Dezvoltare a Consiliului Europei pentru realizarea Proiectului privind procurarea ambulanțelor.

Dezbaterile vor mai viza Raportul privind executarea bugetului de stat pe anul 2017, precum și proiectele de hotărâre privind eliberarea din funcție a doi judecători ai Curții Supreme de Justiție.

Parlamentul se va convoca în ședințe plenare joi, 26 iulie, începând cu ora 09.00, iar vineri, 27 iulie, începând cu ora 10.00.

Sursa: ipn.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *