Horoscop

Peştii pot să-şi dea sufletul pentru a pune pe roate un proiect în care cred cu tărie

Taur:
Colegii devin dintr-odată mult mai cooperanţi şi gata să te sprijine. Relaţiile sunt armonioase, iar Taurii se pot baza pe oamenii importanţi din viaţa lor.

Gemeni:
Este o zi excelentă pentru iubire, creativitate şi activităţi menite să te destindă. Gemenii pot fi lăudaţi, apreciaţi pentru nişte merite personale.

Rac:
Cooperezi excelent cu familia şi faci echipă bună cu partenerul de viaţă. Racii se simt acum stăpâni pe situaţie, pregătiţi să dea tonul în orice parteneriat este implicat.

Leu:
E momentul să repari unele relaţii, care s-au deteriorat zilele trecute. Leii preferă să se pună pe treabă.

Fecioară:
Abordezi cu înţelepciune şi ingeniozitate toate chestiunile financiare. Fecioarele ar putea să bată palma cu cineva, să formeze o alianţă.

Balanţă:
Este o zi a reconcilierilor, a consolidării unor relaţii şi a rostirii unor adevăruri. Balanţele îşi dau seama că aşteaptă prea mult de la ceilalţi şi că aspiraţiile lor nu prea se potrivesc.

Scorpion:
Ambiţiile tale sunt foarte mari şi nu ai de gând să laşi pe nimeni şi nimic să-ţi stea în cale. Scorpionii simt nevoia să fie generoşi, să le ofere celor dragi ceva ca semn al dăruirii lor.

Săgetător:
În zona financiară există însă în continuare tensiuni. Săgetătorii se pot dedica familiei, poate chiar îngrijirii persoanelor în vârstă.

Capricorn:
Beneficiezi şi de sprijinul unor persoane discrete. Capricornii îşi pot face speranţe legate de un plan de viitor care se conturează în culori tot mai promiţătoare.

Vărsător:
Atmosfera zilei de astăzi este una relaxată şi calmă. Vărsătorii îşi fac anumite planuri, pe care preferă să le ţină deocamdată ascunse.

Peşti:
Astăzi eşti interesat de resursele materiale ale altora. Peştii pot să-şi dea sufletul pentru a pune pe roate un proiect în care cred cu tărie.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *