Horoscop

Peştii trebuie să se odihnească mai mult

S-ar putea să fiţi acuzat de colegi că nu sunteţi consecvent. Fiţi prudent, pentru că astăzi aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. Primiţi o importantă sumă de bani.

TAUR
Aflaţi că o cunoştinţă s-a îmbolnăvit grav. Vă implicaţi şi, astfel, faceţi mai multe drumuri scurte. Clarificaţi sentimentele contradictorii.

GEMENI
Sosirea unor musafiri din altă localitate vă obligă să vă schimbaţi planurile pentru azi. S-ar putea ca un prieten de familie să vă dea o veste neplăcută.

RAC
Sunteţi hotărât să rezolvaţi o problemă financiară care vă sâcâie de mai multă vreme. Ţineţi cont şi de părerea partenerului de viaţă!

LEU
Intenţionaţi să începeţi o activitate nouă, dar vă lipseşte simţul practic. S-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate. Este ceva trecător, nu vă faceţi griji! Petreceţi mai mult timp cu partenerul de viaţă!

FECIOARĂ
Sunteţi foarte sensibil. Încercaţi să depăşiţi această stare, pentru că poate să vă afecteze relaţiile cu familia şi prietenii! Primiţi veşti de la o rudă din altă localitate.

BALANŢĂ
Nu sunteţi foarte inspirat în ceea ce priveşte relaţiile sociale. Nu faceţi investiţii, chiar dacă vi se oferă ocazia. Relaţiile sentimentale trec printr-o perioadă favorabilă.

SCORPION
S-ar putea să nu vă simţiţi în formă şi să nu puteţi termina ce aţi început. Nu este momentul să vă asumaţi noi responsabilităţi. Sunteţi invitat la o petrecere unde vă simţiţi foarte bine alături de partenerul de viaţă şi de prieteni.

SĂGETĂTOR
Se pare că socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg. Un prieten vă cere o mână de ajutor în afaceri şi veţi avea de câştigat dacă nu îl refuzaţi. Evitaţi orice fel de speculaţii.

CAPRICORN
S-ar putea azi să nu staţi prea bine cu simţul practic. Evitaţi discuţiile în contradictoriu. Nu refuzaţi ajutorul celor din jur! Aveţi de luat o decizie importantă în privinţa relaţiilor sentimentale.

VĂRSĂTOR
Este posibil să aveţi mici dificultăţi pe plan sentimental, dar le puteţi rezolva cu calm. Cu o vorbă bună, puteţi dezamorsa o discuţie pornită din nimic. Veţi primi o sumă de bani neaşteptată.

PEŞTI
Se pare că intuiţia nu prea vă ajută astăzi. Ţineţi cont de sfaturile unei persoane mai în vârstă din familie. Odihniţi-vă mai mult şi căutaţi să vă destindeţi! 

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *