Horoscop

Peștii vor avea succes în afaceri

Se pare că aveţi dificultăţi materiale, dar aveţi un randament excelent în activităţile intelectuale. Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, comunicării, dar şi relaţiilor de prietenie.

TAUR
Aveţi multe probleme de rezolvat şi ar fi bine să vă organizaţi cât mai riguros, ca să nu vă consumaţi energia inutil. Primiţi o sumă importantă de bani de la o rudă mai în vârstă.

GEMENI
Sunteţi încrezător în forţele proprii şi plin de energie. Puteţi avea mari satisfacţii pe plan intelectual şi social. Relaţiile sentimentale decurg excelent.

RAC
Vă simţiţi plin de energie şi în stare de mari eforturi fizice. Nu vă supraestimaţi capacitatea de efort, pentru că riscaţi să aveţi probleme de sănătate. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu partenerul de viaţă!

LEU
Puneţi suflet în tot ce faceţi şi sunteţi hotărât să terminaţi tot ce aţi început. Sunt favorizate câştigurile financiare şi puteţi să vă afirmaţi în societate. În relaţiile cu partenerul de viaţă aveţi parte de armonie şi bună înţelegere.

FECIOARĂ
Vă simţiţi în stare să mutaţi munţii din loc. Nu vă supraestimaţi capacitatea de efort, dacă vreţi să nu aveţi surprize neplăcute! Chiar dacă sunteţi entuziast, lăsaţi-i şi pe ceilalţi să vorbească!

BALANŢĂ
Sunteţi în formă şi bine dispus, iar relaţiile cu cei din jur decurg fără probleme. Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi în societate.

SCORPION
Inventivitatea de care daţi dovadă vă ajută mult în afaceri. Planurile în privinţa unei noi investiţii se vor concretiza în scurt timp şi vă vor aduce beneficii substanţiale.

SĂGETĂTOR
Aveţi succes în activităţile comerciale şi sunt favorizate investiţiile pentru cămin. Evitaţi discuţiile în contradictoriu cu un membru mai în vârstă al familiei, care nu este de acord cu ideile dvs.

CAPRICORN
S-ar putea să plecaţi într-o delegaţie anunţată în ultimul moment. Cu toate că apar dificultăţi, reuşiţi să vă descurcaţi foarte bine şi să rezolvaţi toate problemele.

VĂRSĂTOR
Sunteţi plin de energie şi ideile dvs. sunt apreciate de anturaj. Dacă sunteţi invitat într-o excursie, profitaţi de ocazie! Chiar dacă trebuie să cheltuiţi mai mult decât aveaţi de gând, merită să vă relaxaţi.

PEŞTI
Colaborarea cu un partener de afaceri începe să dea roade, odată cu finalizarea cu succes a unei activităţi importante. Acordaţi mai mult timp odihnei şi activităţilor casnice!  

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *