Horoscop

Peştii vor fi nervoşi de dimineaţă din cauza vecinilor

Pesti
De dimineata vei fi foarte nervos din cauza unui vecin sau o ruda, insa totul o sa dispara la amiaza, cand vei primi un telefon si vei fi anuntat ca ai primit o suma de bani. Poate fi vorba despre recuperarea unor bani imprumutati, despre castigarea unui concurs sau chiar despre bani gasiti.

Berbec
Nu ai liniste din cauza unui proiect de la locul de munca si inca de dimineata te gandesti la ceea ce trebuie sa faci pentru ca totul sa iasa bine. Spre marea ta surprindere o sa primesti ajutorul unui coleg despre care credeai ca iti vrea raul. Pe seara vei participa la o intalnire la care vor fi si cateva persoane ce vor deveni foarte apropiate de tine pe viitor.

Taur
Ti-ai neglijat partenerul de viata in ultima vreme din cauza slujbei, stresului sau chiar din cauza unei persoane, insa acum ai realizat ca lucrurile nu stau asa cum credeai si esti dispus sa indrepti lucrurile. Nu te astepta sa iti fie usor. Din punct de vedere profesional lucrurile merg mai bine ca in ultima vreme.

Gemeni
Regreti ca nu ai acceptat ajutorul cuiva, iar acum habar nu ai ce trebuie sa faci pentru a iesi din situatia in care ai intrat singur din neatentie. Solutia poate fi chiar in fata ta, insa va dura un timp pana o sa iti dai seama care este aceasta.

Rac
Nu te simti foarte bine si din cauza aceasta nu ai chef de toti cei care te roaga sa iesiti in oras sau sa participi la anumite evenimente. Cu riscul de a supara o persoana apropiata preferi sa stai in casa astazi.

Leu
Ai foarte multa treaba, insa parca nu ai vrea sa te ridici din pat. Lasa relaxarea pentru mâine si acum mergi la birou si ocupa-te de treburile importante si tot ceea ce trebuie sa termini astazi.

Fecioara
Astazi ai foarte mari sanse sa faci cateva drumuri pentru a rezolva unele treburi legate de locul de munca, insa nu te supara pentru ca destinatiile vor fi placute si te vei simti foarte bine unde vei merge.

Balanta
Partenerul de viata s-a pus pe capul tau sa schimbe un anumit aspect al vietii tale, poate fi vorba despre regimul alimentar, orele de somn sau altceva legat de stilul tau de viata. Chiar daca nu iti place sa fii controlat, ar fi bine sa iei aceste lucruri in serios si o sa vezi ca te vei simti mai bine.

Scorpion
Te-a dezamagit un prieten apropiat si acum te simti foarte trist. Starea ta nu va dura mult pentru ca alti prieteni fac tot posibilul sa te faca sa te simti bine si pun la cale un plan pentru a face pe seara tot ceea ce iti doresti.

Sagetator
Astazi vei pune pe primul loc viata personala si o sa te ocupi mai mult de o dorinta ascunsa. Vei petrece mai mult timp cu partenerul de viata si o sa va amintiti de multe lucruri care v-au apropiat la inceput.

Capricorn
Esti foarte multumit de viata ta, insa asta se intampla in mare parte datorita partenerului de viata care face mereu tot ceea ce trebuie pentru ca lucrurile sa se aseze in favoarea voastra. Te gandesti cu drag la weekend pentru ca va avea loc un eveniment important pentru voi.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *