Politică

Petrenco anunță că va organiza un șir de proteste

Petrenco a menționat că el și susținătorii săi vor manifesta împotriva mai multor fărădelegi și va începe cu tematica: majorarea tarifelor la energia electrică și la gaze. „Vom cere să anuleze aceste majorări la energia electrică și la gaze. Noi am cerut să fie efectuat un audit transparent la companiile furnizoare de energie electrică, să fie identificați intermediarii, care stau între companiile de distribuție și cea producătoare „Молдавская ГРЭС”.
Noi știm că în spatele la toate astea stă Plahotniuc. Știm că vor începe din nou să ne discrediteze – ne vor numi extremiști, ne vor găsi arme, dar noi nu ne vom lăsa provocați”, a declarat Grigore Petrenco.

Politicianul a precizat că începând cu ziua de miercuri, zilnic se vor aduna în fața ANRE la orele 20:00, pentru a protesta față de majorările de tarife, după care au anunțat că vor pleca spre „oficiliul lui Plahotniuc”, fără să menționeze la care oficiu se referă.

Menționăm, că în acest week-end ANRE a decis să majoreze tarifele de la energie electrică și la gazele naturale. Acest subiect, însă a fost discutat și de către comunitatea academică specializată în acest domeniu.

sursa: politik.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *