Ultima oră

Petrenco minte: Consilierii din Drochia părăsesc Partidul Comuniștilor

Deputatul PCRM Grigore Petrenco nu a răspuns apelurilor telefonice din partea Publika TV. Pentru alte instituţii media, parlamentarul a declarat, însă, că informaţiile despre plecările aleşilor PCRM din teritoriu sunt o dezinformare şi că în interiorul partidului nu există disensiuni. El a mai spus că acest lucru se face pentru a distrage oamenii de la problemele reale din societate. Pe de altă parte, consilierul raional din Drochia, Iurie Gherega, care a părăsit PCRM împreună cu alţi doi colegi, spune că Petrenco minte.

"Este un fals al lui Petrenco. El este un mincinos şi reacţia lui este una generată privind plecarea aleşilor din rândul comuniştilor. Ceilalţi colegi sunt acum ameninţaţi şi nici nu pot răspunde la telefon. Pe noi nu ne aranjează politica partidului PCRM", a spus consilierul raional din Dorchia Iurie Gherega.

Alesul local a expediat, joi, presei o declaraţie în care se arată dezamăgit de conducerea PCRM, care, în opinia lui, se dă doar în spectacole de prost gust şi a anunţat că aderă la PD. Acum trei zile, alţi patru consilieri comunişti din raionul Şoldăneşti au plecat din partid, pe motiv că formaţiunea de care s-au detaşat a devenit una extremistă.

Sursa: publika.md

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *