ActualitateROMÂNIA

Piedone a dat peste cap sistemul/ Se pariază masiv

Cotele la pariuri pentru Primăria Capitalei, cu doar 3 zile înainte de alegeri, arată un favorit cert în persoana lui Nicușor Dan. Cu toate acestea, oamenii pariază masiv pe Cristian Popescu Piedone, ceea ce a determinat anumite case de pariuri să blocheze acest pariu.

La fel ca și în cazul fotbalului, dacă se pariază foarte mult pe un eveniment, acesta devine suspect, iar softul blochează evenimentul respetiv.

În cazul de față, foarte mulți pariori au mizat pe Cristian Popescu Piedone, care are o cotă de 6.50 sau chiar de 9.00 (în funcție de casa de pariuri). Cu toate că nu este văzut drept favorit, mulți oameni pariază pe o surpriză.

content-image

Nicușor Dan este mare favorit

Conform cotelor de la Superbet, Nicușor Dan este favorit cu o cotă de 1.25. La 100 de lei pariați, profitul ar fi unul de 25 de lei.

Mult mai consistent ar fi câștigul în cazul unui pariu pe Gabriela Firea, care are o cotă de 5, ceea ce ar înseamna că la 100 de lei pariați ai obține 400 de lei profit.

Cristian Popescu Piedone are o cotă de 9, conform Superbet, iar profitul ar fi unul de 800 de lei, la 100 de lei pariați.

Sebastian Burduja are o cotă de 17.00, ceea ce ar aduce un profit de 1600 de lei, , la 100 de lei pariați.

Un pariu pe Diana Șoșoacă ar aduce câștiguri serioase. Șoșoacă are o cotă de 75, ceea ce ar însemna un profit de 7400 de lei, , la 100 de lei pariați.

De asemenea, candidatul AUR, Mihai Enache, are o cotă de 200 și ar aduce un profit de 20.000 de lei, la 100 de lei pariați.

content-image

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Ioana Crețu

Ioana Crețu este o jurnalistă specializată în politică, economie și relații internaționale.

1 comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *