Pizza Pronto pufoasă
Ingrediente:
– 250 gr aluat frantuzesc
– un ou batut
– un ardei gras galben
– un ardei gras rosu
– un dovlecel
– 2,3 rosii feliate
– 70 gr branza mozzarella
– amestec de ierburi uscate
Mod de preparare:
Presarati faina pe masa curata, intindeti aluatul intr-o foaie de 3 mm grosime. Asezati-l pe o tava de copt si ungetil cu un ou batut apoi puneti-l la frigider. Coaceti ardeii grasi. Adaugati dovlecelulcere cu coaja in sus pe gratarul incins in prealabil la putina vreme dupa ce ardeii grasi s-au copt si coaceti-l pana cand coaja se inchide la culoare, fara a se curata. Feliati dovleceii in semicercuri de aproximativ 5 mm grosime. Taiati si ardeii copti curatati de coaja tot in fasii de 5 mm. Cu o forma rotunda de aproximativ 5 cm in diametru, taiati cercuri in aluat asezandu-le apoi in 2 tavi unse. Acoperiti rondelele de aluat cu o felie de rosie, o fasie de ardei gras galben si una de ardei rosu, dovlecel si cateva cuburi de mozzarella apoi presaratile cu ierburi uscate. Coacelti-le in cuptor 10 – 15 minute pana se umfla si se rumenesc usor.
Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!