Actualitate

Plângere la Procuratură împotriva lui Igor Dodon. Socialistul a făcut un „apel deschis pentru invazia trupelor ruse pe teritoriul Moldovei”

Asociația “Împreună” a depus o plângere împotriva lui Igor Dodon la Procuratura Generală.

Într-o plângere depusă la Procuratura Generală, Asociația Ucrainenilor din R.Moldova “Împreună” îl acuză pe fostul președinte Igor Dodon de apelul la invazia trupelor ruse pe teritoriul Moldovei. Plângerea a fost depusă în regim oline pe 31 martie de către liderul asociației, Bagas, care speră că justiția moldovenească va fi independentă și cinstită și că Dodon va fi tras la răspundere în conformitate cu legea.

„Cu regret, la noi toți fac postări pe Facebook, dar se tem să meargă până la capăt. Sper că justiția moldovenească măcar o dată va fi cu adevărat independentă și cinstită, iar Igor Dodon, la fel ca alți trădători, vor răspunde pentru acțiuni în conformitate cu legislația în vigoare. Totodată, așa cum Ucraina l-a schimbat pe Medveciuk  pe o 100 de soldați, la fel și noi să-l dăm rușilor pe Dodon în schimb la gaz…Și nu numai pe Dodon”.”, a mai precizat Asociației Ucrainenilor din R.Moldova „Împreună”.

Acesta mai spune că anterior ar fi depus plângeri similare la PG și pe numele lui Mihail Garbuz și a Partidului „Patrioții Moldovei”.

Reprezentanții Procuraturii Generale confirmă recepționarea plângerii și urmează să examineze toate circusmtanțele.

Aici este de menționat că plângerea vine după ce acum câteva zile în cadrul unei întâlniri cu alegătorii din Găgăuzia, pentru susținerea candidatului la funcția de bașcan, Grigori Uzun, Dodon a făcut o afirmație controversată.

Acesta ar fi declarat că:  „vă rog să nu dați mâinile în jos. Ai noștri sunt deja aproape”, fără a precizat despre cine este vorba.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


comentarii

  1. Kuliokar cu Ritul chel
    a facut recent apel
    și iată ce a spus acest Purcel:
    Haita bcs la Duba impreuna cu el !

  2. Dodon -kuliok, ori nu sint destule probe ca timpitul acesta sa ste la duba, puscarie? cit o sa mai dureze circul acesta? justitia in Moldova de rahat !!!

  3. Pardon vă rog, dar Dodon a expus doar cea mai mare dorință a găgăuzilor. Atunci să fie arestată toată regiunea! Priviți pe Youtube cum gândesc colegii de la Comrat, ei nici ascund cu cine vor să se unească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *