Sănătate

Planta care poate vindeca 5 tipuri de cancer

Chiar dacă nu poți să faci nimic să-ți îmbunătățești genele, există alți factori cauzatori de cancer pe care, însă, îi poți controla. Cea mai bună modalitate de a ține departe orice formă de cancer este combinația dietă sănătoasă și mișcare. Și apropo de alimentație: există o anume plantă care poate vindecă până la cinci forme de cancer.

Localizată în Himalaya planta aceasta poate ajuta oamenii să-și îmbunătățească în diverse moduri starea de sănătate.

Nu mulți oameni au auzit despre ea însă lucrurile se vor schimbă, cu siguranță, după ce vor află despre beneficiile oferite de această plantă. Nu doar că previne cinci tipuri de cancer, însă conține mulți nutrienți și antioxidanți ce vindecă multe alte boli.

Planta de care vorbim se numește Moringa și crește în Himalaya, Pakistan, Afganistan, India și Bangladesh. În medicină sunt folosite toate componentele sale, de la semințe, flori, rădăcini, frunze până la coajă ei.

Moringa poate fi de folos în următoarele afecțiuni: anemie, artrite, astm, cancer, constipație, diabet, diaree, boli ale gingiilor, dureri de cap, probleme ale inimii, hipertensiune, boli autoimune, infecții, spasme intestinale, dureri ale incheieturilor, pietre la rinichi, reducerea umflaturilor, dureri la stomac, probleme cu tiroidă și ulcere.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Timpul.md şi pe TELEGRAM!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *