IT&C

„Play, Build, Learn and Share” împreună cu StarNet la TEDxYouth@Chisinau

TEDxYouth@Chisinau este un eveniment tematic care se organizează în 45 de țări. Este un eveniment independent care păstrează spiritul TEDx "Ideas Worth Spreading", de a promova idei care merită răspândite. Viziunea StarNet coincide cu tot ceea ce promovează TEDxChişinău, de aceea se regăseşte printre partenerii de bază a evenimentului.

Oratorii din cadrul evenimentului vin din medii diverse, astfel spectatorii vor putea urmări atât discursul cetăţeanului simplu care lucrează continuu la schimbarea lumii, cât şi performanţa omului de ştiinţă care manipulează cu robotica şi circuitele şi plăcile de bază. Spectatorii vor urmări prezentările lui Nicolae Apostu (Republic of Facebook), Victor Berzan (Robotics for Everyone), Vlada Ciobanu (You Have a Dream), Ionela Costachi (Creative Moldova), Viorel Pahomi (Vova must Die!), Arcadie Cotruța (We don’t keep secrets. Secrets keep us.), Petru Scalețchi (Bucătarul Diplomat) Andrei Bolocan (Rețeta succesului. I mean it.), Ștefan Roșca (Şi cu viitorul cum rămâne?), Ross Tanner (Making It Happen) şi un Orator Supriză (Ideas: From national to global).

TEDxYouth@Chisinau va fi transmis în direct la internatul din Chişinău pentru copii cu vîrsta cuprinsă între 13 – 16 ani și la  penitenciarul din Lipcani. Totodată, în cadrul evenimentului vor fi  şi  8 Youth Reporteri care prin intermediul resurselor social media vor asigura ca cei care nu au posibilitatea să participe, vor fi la curent cu tot ce se va întâmpla în cadrul TEDxYouth. Conectarea la Internet în incinta teatrului „Satiricus Ion Luca Caragiale” este asigurată de StarNet care a pune la dispoziţie în mod gratuit Wi-FI.

Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmărește TIMPUL pe Google News și Telegram!


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *